...evo, sad je i moja 110D počela pržit...
ja imam pioneera 110D, koristim nero 7 EE, prži sve sama, toliko je sretna da samo što ne propjeva "prži mi se srce tvoje........."............ ozbiljno, stvarno sam prezadovoljan, ma koliko god se govorilo da ima problema sa tom pržom, ja nemam prigovora ni a!
...evo, sad je i moja 110D počela pržit...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Evo, da ne duplam temu, molio bih članove da mi preporuče DVD pržilicu, po mogućnosti iz trenutne HG Spotove ponude... I ne smije nikako biti Pioneer, jer mi je upravo JOŠ JEDNA Pioneerova riknula... Zahvaljujem...
Ja preporućujem LG, Imam NEC i nisam najbolje zadovoljan njome, svako malo trebam bios flashirat..u bananu..
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
JA imam LG već dvije i pol godine i nikad problema s njom, po meni je sve to isti shit, ovisi na kakvu se nameriš, i koliko je koristiš?Izvorno postao frish-KI
Imam LG vec godinu dana i nikada nikakvih problema![]()
Uzmi si ovu DVD pisac, DVD±RW & DVD±R & DVD-Ram, LG H10, 16x, 8x dual layer 8,5 GB, bulk, crni
u HGspotu ju kao nemaju al nazovi http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=14
Uzeo sam NEC-ovu, jer mi je tip rekao da se nekoliko LG-evih pržilica u zadnje vrijeme vratilo na servis... Uostalom, NEC koristi Sonyjevu opremu...
Sad je kasno al eto da napisem.
Benq 1655(noviji cip i podrzava škrabanje po medijima) i 1640(isti kao plex px-740a kojeg imam) po meni je to najbolji izbor. Naravno Plextor je za preporucit ako cijena ne smeta. Ja sam htjeo uzeti 1640, ali ga nisam nigdje nasao u hr pa sam uzeo plex.
Bookmarks