Evo i "sluzbeno" za Wonderland sa portala
Najavljivan kao najbolji i najglamurozniji doček Nove godine u Zagrebu, "NY Wonderland", održan u subotu na Velesajmu, bio je sve samo ne glamurozan. Ako je suditi po komentarima na forumu službene web stranice događaja, većina posjetitelja bila je iznimno razočarana organizacijom i programom.
Zbog mraka nisu vidjeli što jedu
U najavama događaja organizatori su jamčili nekoliko različito uređenih floorova s različitim vrstama glazbe. U teoriji je sve to izgledalo odlično no u praksi je dolazilo do preklapanja glazbe pa se tako povremeno događalo da su ljudi plesali na pet različitih vrsta glazbe istovremeno. Između floorova nije bilo nikakvih pregrada osim neke tanke zavjese pa je sve to ličilo na jedan veliki floor.
Razočarani posjetitelji ističu kako i nije bilo previše razlike između floorova za koje je obećano da će biti različito uređeni s različitim vrstama hrane na svakom od njih. Hrana je svugdje bila ista, a neki zbog mraka nisu niti vidjeli, a niti okusom prepoznali što jedu. Na flooru nazvanom "Arabian Nights" koji je trebao odzvanjati orijentalnim zvukovima puštao se Dino Dvornik.
"Ovo je bio najgori tulum u povjesti čovječanstva. Kaj je sa svim onim stručnjacima kaj su radili na tome? Jel mogu svi zajedno skupit za pozitivan IQ? Goru hranu u životu nisam vidio...pa u kamenom dobu su bolje jeli. Nadam se da neću imat probavnih problema tjedan dana jer sam ogladnio ujutro i odlučio nešto pojesti. Nemam ja pojma kaj jer je hrana stajala u smrdljivom MRAKU! Imalo je okus kao da je svježe iz konzerve." - ovo je samo jedan od komentara nezadovoljnih posjetitelja ovog "velebnog" dočeka Nove godine.
Jedna velika svadba
Pali su i komentari kako je cijeli događaj ličio na jednu veliku svadbu, ali i poruke organizatorima da se više nikad ne upuštaju u organizaciju bilo kakvih priredbi. Primjedbe su upućene i na prebukiranost wc-a i garderobe te veliku gužvu na ulazu. Plus su posjetitelji dali prezentaciji i marketinškoj kampanji, ali i izrazili žaljenje što je cijela ideja loše provedena u djelo.
Nakon niza upućenih kritika na forumu web stranice "NY Wonderland", čiji je atraktivan izgled i namamio brojne posjetitelje na Velesajam, oglasio se njezin tvorac koji kaže:
"Kao prvo moje isprike zbog situacije koja je ispala s Wonderelandom. Vidio sam da me mnogi ljudi smatraju odgovornim za ono što se dogodilo na staru godinu u petom paviljonu. Mislim da nisam zaslužio te napade jer sa samom organizacijom i uređenjem paviljona nisam imao apsolutno ništa. Moj posao je bio napraviti pristojnu web stranicu, sa tekstom i slikama koje sam dobio od organizatora, a to što sadržaj web-a i prikazano na wonderlandu nije ni blizu nije moja krivica. Sa zaradom nemam apsolutno ništa jer sam radio za ugovorenu cifru iz rujna 2005.
Organizatori samog događaja još se nisu oglasili niti su komentirali brojne kritike izrečene na njihov račun.
www.vip.hr
Nisam jos pricao sa pozezanima koje poznam i koju su bili tamo ali budem
Bookmarks