Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 54
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    16.798
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.798, Nivo: 31
    Bodovi: 16.798, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja nisam ni skužio da je nova godina ja bacao petarde s balkona a vidim vatromet i pomislim nova
    ali sva sreća nisam zakasnio
    Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    65.022
    Nivo
    62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da napišem...
    14 sati provedeno u Ljubljani, doček na otvorenom sve isto kao i u bilo kojem našem gradu (prošlu u Rijeci), osobno ova bila puno bolja. Komadi, ima ih...
    Inače, jedino je 14 sati bilo malo previše za noge, jest da smo gledali samo da sjednemo. Bio je to spontani odlazak do Ljubljane, čisto da promjenimo sredinu, ono nešto što nemamo svaki dan...
    Atmosvera dobra, ljubazni max (to sam morao stavit) ugodno se iznenadili i pohvala ugostiteljima, organizatorima

Super-forumaš
    Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    iphone 4
    Operater
    +1
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mobyfan-ica
    Bilo mi je super, u stanu na osmom katu predivan pogled na (dobar dio) grada i Sljeme, vatromet je trajao skoro sat vremena, dobro društvo, dobra cuga, sve pet.
    Blago tebi ti si gledala vatromet, bas mi to nedostaje za novu godinu nekako kad djeca od bozica do nove bacaju petarde po cijeli dan imas neki osjecaj da je nova godina i praznici. ovdje kod mene je vatromet zabranjen za novu godinu, samo je dozvoljeno za dan kanade i dan kurve kraljice...
    It's nice to be important, but it's more important to be nice

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    w910i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    slavite dan kurvi???....
    .....cute but psycho.....

Super-forumaš
    Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    iphone 4
    Operater
    +1
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da one viktorije znas
    It's nice to be important, but it's more important to be nice

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2004
    Mobitel
    :)
    Operater
    T-mobile,VIP & Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    12.267
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.267, Nivo: 26
    Bodovi: 12.267, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saloon

ocjena : -5

PLUS:
    -cuge nije falilo
    -nije bila guzva
    -hrana je bila dobra
    -nije bilo previse guzve u wc-u
    -muzika je bila ok (nije bila preglasna,bas taman)
    -ekipa je bila ok (bilo je i starijih,30-tak godina,ali svi smo slavili zajedno)
    -odbrojavanje i dobar sampanjac
    -hostese

MINUS
    -hrana nestala oko 1h,ali do tad su se svi najeli i ostali su kolaci koji su taman do jutra pokrivali hranu

sve u svemu,jako zadovoljan...

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    HTC TyTn ..kaiser
    Operater
    tele2
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ićo
    Ja sam "dočekao" novu na Velesajmu, Wonderland, i samo mogu reć:
    NAJLOŠIJI DOČEK IKAD!!!!
    Gamad prevarantska!!! Ništa, apsolutno ništa nisu ispunili... Jedino je bilo hrane koliko hoćeš, ali kad sam vidio dvije žene kako beobzirno bacaju hranu sa jednog pladnja na drugi, nisam mogao ni jest.
    Jednostavno, najgori doček nove kolko znam za sebe. Da nisa, bio sa dobrim društvom, vjerojatno bi se odmah pokupio, ovako sam ostao do 2! Al nemogu vjerovat da sam uopće i dotad izdržao...
    Svi minusi su bili nabrojani na "Wonderlandovom" forumu, ali za one sretnike koji su se odlučili ne ić na Velesam na doček, mogu ponovit poneku sitnicu koja mi nije pasala:
    1. Gužve na ulazu - neznam ni ja koliko ljudi, a samo jedan ulaz, pa onda još gužva u garderobi...
    2. "roomova" kako ih oni nazivaju, nije ni bilo, sve jedna ogromna rupa.
    3. piće dobrodošlice nisam dobio, a došao sam oko 22h, šampanjac u ponoć - moš si mislit
    4. odbrojavanje - nije niti bilo. Kao da se radilo o normanom izlasku. Bar su mogli izgasit muziku i odbrojit vrijeme ko ljudi...
    5. WC - totalna katastrofa!!! Cure u muškom WC-u čekaju na red dok muškarci obavljaju nuždu u pisoaru... Stvarno lijep prizor...

Ima još puno toga, ali sam umoran od najgoreg dočeka nove godine u cijeloj državi!! I još uvijek mi "lupa" u ušima od tamošnje "muzike"!
    Ispričavam se radi neumjesnih rječi...
    Htio bi se pridruzit na ovom mislim da je bilo krajnje odvratno usput jos par minusa
    -muzika se ponavljala na svim "florovima"
    -bilo je tolko lose da je kompa urokan do bola odlucio otici prije 1 jer mu je bilo odvratno

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    w800i 2GB CID36
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    38
    Bodovi
    6.042
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.042, Nivo: 18
    Bodovi: 6.042, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto meni je bilo ok, zajedno sa ekipom s kvarta iznajmili smo birc...pozvali svako par ljudi..kupili cugu, bilo nas je oko 30, u ponoc zapalili vatromet, muzika kakva oces (dzuboks ), pikado...fliper...u ponoc odbrojavali, popili sampanjac...razisli se oko pol 4 ujutro....
    Never fear I is here!!!

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone, 8800 SapphireArte
    Operater
    VIP + T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    14.343
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.343, Nivo: 28
    Bodovi: 14.343, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam bio na tulumu kod frendice doma, i bilo je super..masovne doceke vise ne prakticiram, a za wonderland...znao sam da ce to ispasti za k....
    IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT
    ..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E a ja bio u Milleniumu (pifnica). Za 250 čunjara per capita smo imali šveđana (francuska, sirevi, naresci, ovo, ono, salate od tijesta, kruh... y'know the drill) i cugu.
    Klopu su nadopunjavali čim je nestalo, cuga je bila free cijelu noć (uključeno u cijenu) - tipični šank + kokteli. Muzika je bila pol sata živa a pol sata DJ, i tako cijelu noć.

Samo najbolje mogu reći, stvarno samo najbolje.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Nokia 5800 XM
    Operater
    Tele2
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam s frendovima iznajmio igraonu, malo se popilo, naravno, pa bili frendovi koji su vise popili, pa malo se skoknulo do kuće frenda jer nije bio u dobrom stanju, pa me njegovi starci napadnu da sam ga napijo i eto tako
    ali sve ispade pravo cool
    well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
    well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Nokia N8 + 2GB malih MB
    Operater
    VIP
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Najbolji doček do sad! U TIME u Virovitici ulaz 80kn, švedski stol i odlična atmosfera!
    DJ je bio Kocka s BBR-a, domaća i strana mjuza, komadi u minicama i skoro bez njih, ples i ludilo do jutra!

Ove godine ocjena 5
    Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam novu docekala s deckom u bratislavi... isli smo sa agencijom filida (nadam se da nije bed kaj reklamiram)...i bilo je ok...sam put je trajao uzasno dugo (12sati tamo,9 sati natrag)...ali sam docek je bio ok...cekali smo u jednom klubu "harley davidson",pubu,i bilo je super...mjuza je bila ono,rock...i to mi je bilo fenomenalno...u ponoc smo svi dobili flasu sampanjca (ne casu nego flasu)...tako da je bilo ok, i jos smo imali organizirani prijevoz do tamo i natrag (mislim na pub,jel)...neki iz busa su docekali novu na glavnom trgu i isto su bili odusevljeni,kazu da je mjuza bila ko u disku (strana-komercijala i to,kak se to vec zove...), da je bilo puno ljudi i da je fakat bilo mrak...pa tako da i sljedece godine isto planiramo otici u bratislavu jerbo je PREDIVNA!!!

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i "sluzbeno" za Wonderland sa portala

Najavljivan kao najbolji i najglamurozniji doček Nove godine u Zagrebu, "NY Wonderland", održan u subotu na Velesajmu, bio je sve samo ne glamurozan. Ako je suditi po komentarima na forumu službene web stranice događaja, većina posjetitelja bila je iznimno razočarana organizacijom i programom.

Zbog mraka nisu vidjeli što jedu

U najavama događaja organizatori su jamčili nekoliko različito uređenih floorova s različitim vrstama glazbe. U teoriji je sve to izgledalo odlično no u praksi je dolazilo do preklapanja glazbe pa se tako povremeno događalo da su ljudi plesali na pet različitih vrsta glazbe istovremeno. Između floorova nije bilo nikakvih pregrada osim neke tanke zavjese pa je sve to ličilo na jedan veliki floor.

Razočarani posjetitelji ističu kako i nije bilo previše razlike između floorova za koje je obećano da će biti različito uređeni s različitim vrstama hrane na svakom od njih. Hrana je svugdje bila ista, a neki zbog mraka nisu niti vidjeli, a niti okusom prepoznali što jedu. Na flooru nazvanom "Arabian Nights" koji je trebao odzvanjati orijentalnim zvukovima puštao se Dino Dvornik.

"Ovo je bio najgori tulum u povjesti čovječanstva. Kaj je sa svim onim stručnjacima kaj su radili na tome? Jel mogu svi zajedno skupit za pozitivan IQ? Goru hranu u životu nisam vidio...pa u kamenom dobu su bolje jeli. Nadam se da neću imat probavnih problema tjedan dana jer sam ogladnio ujutro i odlučio nešto pojesti. Nemam ja pojma kaj jer je hrana stajala u smrdljivom MRAKU! Imalo je okus kao da je svježe iz konzerve." - ovo je samo jedan od komentara nezadovoljnih posjetitelja ovog "velebnog" dočeka Nove godine.

Jedna velika svadba

Pali su i komentari kako je cijeli događaj ličio na jednu veliku svadbu, ali i poruke organizatorima da se više nikad ne upuštaju u organizaciju bilo kakvih priredbi. Primjedbe su upućene i na prebukiranost wc-a i garderobe te veliku gužvu na ulazu. Plus su posjetitelji dali prezentaciji i marketinškoj kampanji, ali i izrazili žaljenje što je cijela ideja loše provedena u djelo.

Nakon niza upućenih kritika na forumu web stranice "NY Wonderland", čiji je atraktivan izgled i namamio brojne posjetitelje na Velesajam, oglasio se njezin tvorac koji kaže:

"Kao prvo moje isprike zbog situacije koja je ispala s Wonderelandom. Vidio sam da me mnogi ljudi smatraju odgovornim za ono što se dogodilo na staru godinu u petom paviljonu. Mislim da nisam zaslužio te napade jer sa samom organizacijom i uređenjem paviljona nisam imao apsolutno ništa. Moj posao je bio napraviti pristojnu web stranicu, sa tekstom i slikama koje sam dobio od organizatora, a to što sadržaj web-a i prikazano na wonderlandu nije ni blizu nije moja krivica. Sa zaradom nemam apsolutno ništa jer sam radio za ugovorenu cifru iz rujna 2005.

Organizatori samog događaja još se nisu oglasili niti su komentirali brojne kritike izrečene na njihov račun.

www.vip.hr

Nisam jos pricao sa pozezanima koje poznam i koju su bili tamo ali budem
    iPhone 5s 16 GB

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kod frenda bilo predobro,dosli tamburasi,cuge za jos 2 godine,za jesti janjetina ,prsut (al na kraju nist nisam jela ) ukratko bilo je preedobro
    jedva cekam sljedecu..
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nalio Sam Se Rakije Kao Nikad Do Sad, Spreman Za Ubojstvo Ujutro, Al Ni Sam Nisam Vjerovao, Ujutro Sam Bio Lud Ko Zmaj. Nista Mi Nije Bilo. A Jos Sam Uspio Sa Jednom Helenom... Najbolja Do Sad. Ludi Slavonci.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mala
    kod frenda bilo predobro,dosli tamburasi,cuge za jos 2 godine,za jesti janjetina ,prsut (al na kraju nist nisam jela ) ukratko bilo je preedobro
    jedva cekam sljedecu..
    Kud se žuriš? Kakva sljedeća? Uživaj dok si mlada i dok ti vrijeme još koliko-toliko sporo prolazi... Partijat možeš bilo kada.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao imatic
    Evo i "sluzbeno" za Wonderland sa portala

Najavljivan kao najbolji i najglamurozniji doček Nove godine u Zagrebu, "NY Wonderland", održan u subotu na Velesajmu, bio je sve samo ne glamurozan. Ako je suditi po komentarima na forumu službene web stranice događaja, većina posjetitelja bila je iznimno razočarana organizacijom i programom.

Zbog mraka nisu vidjeli što jedu

U najavama događaja organizatori su jamčili nekoliko različito uređenih floorova s različitim vrstama glazbe. U teoriji je sve to izgledalo odlično no u praksi je dolazilo do preklapanja glazbe pa se tako povremeno događalo da su ljudi plesali na pet različitih vrsta glazbe istovremeno. Između floorova nije bilo nikakvih pregrada osim neke tanke zavjese pa je sve to ličilo na jedan veliki floor.

Razočarani posjetitelji ističu kako i nije bilo previše razlike između floorova za koje je obećano da će biti različito uređeni s različitim vrstama hrane na svakom od njih. Hrana je svugdje bila ista, a neki zbog mraka nisu niti vidjeli, a niti okusom prepoznali što jedu. Na flooru nazvanom "Arabian Nights" koji je trebao odzvanjati orijentalnim zvukovima puštao se Dino Dvornik.

"Ovo je bio najgori tulum u povjesti čovječanstva. Kaj je sa svim onim stručnjacima kaj su radili na tome? Jel mogu svi zajedno skupit za pozitivan IQ? Goru hranu u životu nisam vidio...pa u kamenom dobu su bolje jeli. Nadam se da neću imat probavnih problema tjedan dana jer sam ogladnio ujutro i odlučio nešto pojesti. Nemam ja pojma kaj jer je hrana stajala u smrdljivom MRAKU! Imalo je okus kao da je svježe iz konzerve." - ovo je samo jedan od komentara nezadovoljnih posjetitelja ovog "velebnog" dočeka Nove godine.

Jedna velika svadba

Pali su i komentari kako je cijeli događaj ličio na jednu veliku svadbu, ali i poruke organizatorima da se više nikad ne upuštaju u organizaciju bilo kakvih priredbi. Primjedbe su upućene i na prebukiranost wc-a i garderobe te veliku gužvu na ulazu. Plus su posjetitelji dali prezentaciji i marketinškoj kampanji, ali i izrazili žaljenje što je cijela ideja loše provedena u djelo.

Nakon niza upućenih kritika na forumu web stranice "NY Wonderland", čiji je atraktivan izgled i namamio brojne posjetitelje na Velesajam, oglasio se njezin tvorac koji kaže:

"Kao prvo moje isprike zbog situacije koja je ispala s Wonderelandom. Vidio sam da me mnogi ljudi smatraju odgovornim za ono što se dogodilo na staru godinu u petom paviljonu. Mislim da nisam zaslužio te napade jer sa samom organizacijom i uređenjem paviljona nisam imao apsolutno ništa. Moj posao je bio napraviti pristojnu web stranicu, sa tekstom i slikama koje sam dobio od organizatora, a to što sadržaj web-a i prikazano na wonderlandu nije ni blizu nije moja krivica. Sa zaradom nemam apsolutno ništa jer sam radio za ugovorenu cifru iz rujna 2005.

Organizatori samog događaja još se nisu oglasili niti su komentirali brojne kritike izrečene na njihov račun.

www.vip.hr

Nisam jos pricao sa pozezanima koje poznam i koju su bili tamo ali budem
    ja htio ici i u zadnji tren se ekipa predomislila i odustali, svi se slozili za privatni tulum u stanu sa najjacom ekipom. rakija majka...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zato st mi bilo jako dobro i hocu neki after...
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Obično afterparty dočeka propadnu... ne budu ni sluga pravoj stvari... vjeruj mi, bolje da je ovako pa da se sjećaš kako je mrak bilo nego da ti after bude shit pa da se toga moraš sjećat... Bit će još dobrih tuluma, dok god je tamburaša
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a znam... ma bilo bi dobro i na afteru,meni obicno tad zna bit puno bolje....

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma tebi je uvijek dobro,gdje kod jesi...evo sad će vikend i bit će ti dobro kao nikad u životu

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bio kod frendice
    ja i ona organizirali tulum upad 50 čuna, hrane i pića kolko oćeš
    bilo mi je *ebeno
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac
    ma tebi je uvijek dobro,gdje kod jesi...evo sad će vikend i bit će ti dobro kao nikad u životu

ti ko da se nes ljutis! naravno da mi je dobro jer se znam zabavit

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161