ja sam novu docekala s deckom u bratislavi...isli smo sa agencijom filida (nadam se da nije bed kaj reklamiram)...i bilo je ok...sam put je trajao uzasno dugo (12sati tamo,9 sati natrag)...ali sam docek je bio ok...cekali smo u jednom klubu "harley davidson",pubu,i bilo je super...mjuza je bila ono,rock...i to mi je bilo fenomenalno...u ponoc smo svi dobili flasu sampanjca (ne casu nego flasu)...tako da je bilo ok, i jos smo imali organizirani prijevoz do tamo i natrag (mislim na pub,jel)...neki iz busa su docekali novu na glavnom trgu i isto su bili odusevljeni,kazu da je mjuza bila ko u disku (strana-komercijala i to,kak se to vec zove...), da je bilo puno ljudi i da je fakat bilo mrak...pa tako da i sljedece godine isto planiramo otici u bratislavu jerbo je PREDIVNA!!!

isli smo sa agencijom filida (nadam se da nije bed kaj reklamiram)...i bilo je ok...sam put je trajao uzasno dugo (12sati tamo,9 sati natrag)...ali sam docek je bio ok...cekali smo u jednom klubu "harley davidson",pubu,i bilo je super...mjuza je bila ono,rock...i to mi je bilo fenomenalno...u ponoc smo svi dobili flasu sampanjca (ne casu nego flasu)...tako da je bilo ok, i jos smo imali organizirani prijevoz do tamo i natrag (mislim na pub,jel)...neki iz busa su docekali novu na glavnom trgu i isto su bili odusevljeni,kazu da je mjuza bila ko u disku (strana-komercijala i to,kak se to vec zove...), da je bilo puno ljudi i da je fakat bilo mrak...pa tako da i sljedece godine isto planiramo otici u bratislavu jerbo je PREDIVNA!!!
Odgovori uz citat
Bookmarks