Izvorno postao
Ićo
Ja sam "dočekao" novu na Velesajmu, Wonderland, i samo mogu reć:
NAJLOŠIJI DOČEK IKAD!!!!
Gamad prevarantska!!! Ništa, apsolutno ništa nisu ispunili... Jedino je bilo hrane koliko hoćeš, ali kad sam vidio dvije žene kako beobzirno bacaju hranu sa jednog pladnja na drugi, nisam mogao ni jest.
Jednostavno, najgori doček nove kolko znam za sebe. Da nisa, bio sa dobrim društvom, vjerojatno bi se odmah pokupio, ovako sam ostao do 2! Al nemogu vjerovat da sam uopće i dotad izdržao...
Svi minusi su bili nabrojani na "Wonderlandovom" forumu, ali za one sretnike koji su se odlučili ne ić na Velesam na doček, mogu ponovit poneku sitnicu koja mi nije pasala:
1. Gužve na ulazu - neznam ni ja koliko ljudi, a samo jedan ulaz, pa onda još gužva u garderobi...
2. "roomova" kako ih oni nazivaju, nije ni bilo, sve jedna ogromna rupa.
3. piće dobrodošlice nisam dobio, a došao sam oko 22h, šampanjac u ponoć - moš si mislit
4. odbrojavanje - nije niti bilo. Kao da se radilo o normanom izlasku. Bar su mogli izgasit muziku i odbrojit vrijeme ko ljudi...
5. WC - totalna katastrofa!!! Cure u muškom WC-u čekaju na red dok muškarci obavljaju nuždu u pisoaru... Stvarno lijep prizor...
Ima još puno toga, ali sam umoran od najgoreg dočeka nove godine u cijeloj državi!! I još uvijek mi "lupa" u ušima od tamošnje "muzike"!
Ispričavam se radi neumjesnih rječi...
Bookmarks