znam da je automatizam posrijedi...
uglavnom, slazem se s tobom da su teme uglavnom, blago receno, jednostavne (da ne kazem prizemne) uz nekoliko izuzetaka i postovi su tek da se posta....ne znam , mozda je takva kompletna situacija u mobilnom svijetu - sto se uopce ima tu vise pricati: sve je to dio svakodnevnice - ne vidim da se raspravlja o fiksnim telefonima: koji je bolji a koji lošiji (tako svrstavanje mobitela mi je isprazno), koji je ljepsi a koji ne....ovo potrosacko drustvo je stvarno otislo u krivom svijetu - ljudi mijenjaju mobitele kao papirnate maramice - uglavnom bez nekog smisla ili potrebe, no meni se cini da je cinjenca da je postalo pristupacno (ponekad i tesko pristupacno , "ali moram ga imati"imati simbol visoke klase i luksuza u rukama koji daje lazni osjecaj sigurnosti i kvalitete zivota vrijednije od cak i nekih prioritetnih stvari.
Najbolji primjer je masa koja ima top modele s nizom funkcija i drzi mobitel ispred sebe jedini put kad ga uzima u ruku, a da se ne javlja na dolazni poziv, je kad provjerava stanje na svom racunu...a to sto mobitel ima kalendar i organizator i gprs - to je vazno samo da skvadra zna.....
mozda bi post trebalo prebaciti u drugu kategoriju...nek moderator odluci...

imati simbol visoke klase i luksuza u rukama koji daje lazni osjecaj sigurnosti i kvalitete zivota vrijednije od cak i nekih prioritetnih stvari.
Odgovori uz citat
Bookmarks