...a što želiš - walkman + mob ili samo dobar mob... prema ovom što si napisao, ja mislim da bi tebi odgovarao W550i...
w550i
+stereo zvuk (3 zvucnika)
+walkman soft, znaci svi moguci ekvalizeri, i jos specijalni za zvucnike
+iste slusalice s onim 3.5mm converterom kao i kod w800i
+puno bolji ekran od k750i dokazano na testu na mobile-reviewu, imate i slike
+html browser (netfont) i newsreader, manje vazno ali moze posluziti
http://mobilnisvet.com/mobilni-test/...Ericsson/S600i
http://mobilnisvet.com/mobilni-test/...Ericsson/W550i
-1.3 mpx kamera srednje kvalitete
-256mb, ali to mi i nije neki nedostatak jer mi je i to previse
k750i
+2.0mpx, s AF-om
+dizajn
-dodatna investicija za jos 256mb
-svi nedostatci u kojima je w550i bolji
da cujem vase misljenje
...a što želiš - walkman + mob ili samo dobar mob... prema ovom što si napisao, ja mislim da bi tebi odgovarao W550i...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
k750 definitivno.card slot i kamera su velike prednosti.
...zavisi kak za koga...meni npr. kamera ne bi bila važna, bitno je da je dobar mob i da ima dosta memorije...Izvorno postao zmija
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
slazem se sa eminemom, kuzi se da naginjes prema w550i
Testis unnus, testis nullus!
Ekran na W550i nije bolji. Pročitaj review od W550i malo bolje pa ćeš u tekstu naći da je ekran indoors lošiji od K750i, a outdoors bolji. Tamo je objašnjeno.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ovisi kakve afinitete imaš.Danas su gotovo svi popiydili za mp3 mjuzom i normalno da su in mobovi koji ne samo da podržavaju nego i glume (veoma uspješno) prave mp3 playere.
Ja ne bih nikad uzeo w550,neozbiljan je.K750i je čista klasika,poslovnjak,u biti za sve.
Meni je osobno drazi k750i. On je u prednosti sto ima jacu kameru. Ota dva mobitela imaju skoro sve iste funkcije.
Neces pogrijesiti i ako uzmes k750i ili w550i.
problem kod w550 je sto mu se memorija ne moze prosiriti.za mob koji glumi mp3 player 256mb nije dovoljno.
Ma,to je diskutabilno.Što će ti veći spremnik uopće?Kad poslušaš sve,jednostavno ih obrišeš i staviš nove mp3-ce.A manjak memorije može doći i kao dobra stvar jer ne opterećuje čitav sustav tako da je manja mogućnost da mob poblesavi ili da se uspori.
Kažem,sve ovisi o tvojoj procjeni.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 01-01-2006 u 20:24
Bookmarks