a i dosadio je
Ugasio se auto show 'Pimp my ride'
Nakon nešto više od godinu dana uspješne produkcije najpoznatiji svjetski tunerski TV show na svijetu je ugašen
'Pimp my ride' – fenomenalni auto show na MTV-u je ugašen nakon što su se dečki iz West Coast Customsa 'ohladili' od budućih projekata.
Vlasnik WCC-a je najavio da će nove emisije snimati u suradnji s Discovery Chanelom jer su već siti ugrađivanja aparata za kavu u automobile.
Koliko god to bilo zabavno, ne želim biti poznat po tome, rekao je Ryan Fridlinghause, ekipa s MTV-a nema pojma o automobilima.
Umjesto toga dečki će od iduće sezone uređivati privatne avione, helikoptere, autobuse za turneje i skupocjene automobile, a u planu je i tunerska suradnja s najpoznatijom američkom dorađivačkom ikonom Carolom Shelbyem.
'Pimp my ride' je auto emisija u kojoj su talentirani dečki iz WCC-a dorađivali prastare karambolirane rage gledatelja MTV-a te ih pretvarali iz bezvrijednih olupina u coolerske unikatne primjerke vrijedne nekoliko desetina tisuća američkih dolara.
T-Portal
petak, 30.12.2005
a i dosadio je
stalno su epizode ponavljali...
.....cute but psycho.....
Apropos, netko mi je sopmenuo da su jednom prilikom 'spimali jednog Wranglera (1999 TJ). Ima netko neku ideju gdje bi se mogla skinuti dotična epizoda - baš me zanima![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...bilo je dobro dok je trajalo...šteta...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
sad su uveli "pimp my everything"
Baš... gledao sam neki dan komadić nekog "Pimp My Toilet" - nisam mogao vjerovat
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ja cekam 'Pimp My Mobile'...![]()
Testis unnus, testis nullus!
nevalja im ime, odmah posjecaju na one reppere
nek su ih ugasili, treba 50centa ugasit
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ha, ha, dobar.......Izvorno postao blazzer
![]()
Testis unnus, testis nullus!
Negdje sam vidio i da u Hrvatskoj će početi serijal na bazi 'Pimp my ride' vjerovatno za MTVadria
Moram se prijaviti sa svojim Seatom![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...ma to je njemačko shranje na temu "pimp my ride"... tako da to nema nikakve veze s Amerikom osim dijelom u nazivu...Izvorno postao dj_velja
Imas na RTL-u ono kao prijavis se i ako te izvuku srede ti auto valjda slicno kao u "PMR". Ne znam nisam jos gledao, ali mislim da je tako nesto slicnoIzvorno postao Vuki
iPhone 5s 16 GB
ma nema veze sto se ovo prekinulo, sad ce Dvornikovi![]()
![]()
![]()
Katastrofa....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
TNX Normalno da se budem prijavio.Izvorno postao imatic
A biti će slatko da se obiteljski mali karavan pretvori u bjesnu pimp krstaricu!![]()
George Eliot
Evo ti i link, mislim da se na onaj broj desno prijavljuje
http://www.rtl.hr/auto-motor-i-sport-tv/
iPhone 5s 16 GB
George Eliot
potpisujemIzvorno postao whiteboy
...o ukusima se ne raspravljaIzvorno postao blazzer
... svatko nešto voli...
Bookmarks