Neznam jel se još kome to desilo, ali na Božić nisam dobila pola poruka, znam jer mi je dosta ljudi reklo da su mi poslali, al ono baš poslali (i dobili delivery report da sam prilmila) poruku i eto do dan danas (29.12.) ja ih nisam dobila. Znam da je bila preopterećenost mreža, ali da baš tolko poruka (jedno 10-tak) nisam uopće dobila to me fakat čudiNaime u noći sa Badnjaka na Božić isključila sam mob i kad sam ga ujutro upalila jedno 10 minuta nisam dobila ništa i onda su stizale jedna za drugom i to sve od 098 korisnika, neznam dal je to slučajnost ili ne. Znači samo u tom periodu kad mi je mob bio isključen poruke se nestale(???) jer kasnije predvečer sam normalno primala i slala. Neznam dal da zovem službu za korisnike i pitam, dal ikako mogu dobiti te poruke ili ne? Zna tko?

Naime u noći sa Badnjaka na Božić isključila sam mob i kad sam ga ujutro upalila jedno 10 minuta nisam dobila ništa i onda su stizale jedna za drugom i to sve od 098 korisnika, neznam dal je to slučajnost ili ne. Znači samo u tom periodu kad mi je mob bio isključen poruke se nestale(???) jer kasnije predvečer sam normalno primala i slala. Neznam dal da zovem službu za korisnike i pitam, dal ikako mogu dobiti te poruke ili ne? Zna tko?

Bookmarks