Imam VELIKI problem. Zapravo nije moj problem nego tatin. S BlueDevilove stranice skinuo sam mma_ucp i mma_dcp i to sam uploadao i sve je radilo super. No, tati se nije sviđalo što na njegovoj i mojoj V550 u podešenja moramo ulaziti kroz vip meni, što ikona podešenja uopće ne radi i opcija chat (koju skoro nikada ne koristimo). Nagovarao me je da ja to nekako sredim, no ja nisam to htio jer ja o editiranju tih fileova nemam pojma. 3 dana nisam htio i na kraju sam popustio. Otišao sam u SeemPlayer 2.91 i tamo sam samo prepisao šta je pisalo u redu SIMapp u red Settings i tako spremio, a u SIMapp nisam ništa radio(EDITIRAO SAM SAMO MMA_UCP). I napravim backup od mma_ucp s moba, obrišem ga i stavim novi. I na ja probam ući u meni kad on ništa. Smrznuo se. Ništa mi nije preostalo nego da mu izvadim bateriju(koja je puna do kraja). Upalim ga nanovo i prođe HelloMoto pozdrav i onda zabjeli. Ni makac. Kada ga spojim s kompjuterom onda se čuje zvuk spajanja novog hardwarea i ništa više. U P2Ku mi kaže poznatu rečenicu "phone not connect. Upomoć i hvala unaprijed!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()