klotaru jesi se registriro, castis! ili rum kola mozda
Pozdrav citavoj ekipi s foruma.
Danas sam upravo kupio SL45(i) za 150 kn,problem je u tome kaj kad ga upalim pise "Network Search".
E sad bi me zanimoalo koliko bi otprilike kostao popravak tog i gdje bi se to moglo napraviti (naravno,osim u siemensu,gdje masno naplacuju...)
P.S. Nekad se neda upaliti.da li je to do baterije ili neceg drugog?
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
klotaru jesi se registriro, castis! ili rum kola mozda
Možda ti je riknulo pojačalo a to bi ti znalo čak i 250kn koštati!
To se inače desi kada ti padne handy...
Tko rano rani, rano dan zajebe!
150kn? Dobro si dobio sve djelove, makar i neispravne.
Ma super sam prosao,ako nista ima MMC od 32 MB, sto mi moze posluziti za MP3 player.
AL dogodilo mi se jucer jos nesto, flashao sam ga i pise wrong software, pokusao sam ga ozivjeti s ksie-tom al nece,tj javi da je sve ok al se mob nece upaliti![]()
ovo za net.search su vec rekli, za "ne zelim se upaliti " problem može biti kriva baterija, odnosno njen položaj - rješenje je komad papira koji ucvrsti bateriju u njenom ležištu.
a ovo sa wrong soft-om pogledaj starije postove, ukoliko ne naidjes na dostatnu pomoc - pitaj ponovo - bit ces potpomognut:-)
pozdrav1
Pogledaj se ovdje malo šta piše, možda uspiješ nešto.
Tko rano rani, rano dan zajebe!
rijesen mu je problem sa wrong sw, uzeo je moj full flash! sada samo netw search! inace jel ja mogu staviti svoj full flash frendu koji ima v.23, ili mora imati istu verziju ko i ja? da se ne zajebavam sa java aktivatorom i patchevima
@coma ako je tvoja verzija viša možeš stavit bez problema.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja isto imam sl koji ne može naći mrežu!!!
ja sam svojeg odnio u servis i rekli su mi das mi je tiskana pločica puknuta i prekinute su veze!!
super, znaci ja njemu samo u v-klayu odem na write file i sve gotovo, ima sve patcheve ko i ja i ima javu aktiviranu!! super!
neznam što reći za net. search a ne usudim se nagadjati o mogućnosti "dolemljenja ili prelemljivanja" određenih dijelova na plocici, pa da sad ne otvaram novi post - ajde svi koji imaju ikakav dio za ovaj telefon ili djelove koji bi na njega "pasali" nek napišu što imaju, koliko traže i...to je to
BTW uvijek se nađe pokoji post na hr.alt.cellular.gsm.
Pozdrav svima!
Taj sl45 je totalka lud. Flasnem ga za cominim flashom upali se a kad ga ponovo probam upaliti nece,bas fora...
E da coma, imam onu tvoju perverznu ulaznu animaciju, bas me zamima kakva ce biti faca sevisera kad ga bude upalio(naravno ako josuvijek ostane u njemu ili bolje receno ako ga ikad upali...)
Zadnji uredio buggy_2003 : 29-05-2003 u 00:30
Moj savijet ti je da ga odneses nekom ne ovlastenom servisu tip marOOn il tak nesto, jer ovi nekad znaju lagat jer im je guzva i neda im se popravljat.Poslao: V.S.
Ja isto imam sl koji ne može naći mrežu!!!
ja sam svojeg odnio u servis i rekli su mi das mi je tiskana pločica puknuta i prekinute su veze!!
eto neznam za podrucje Zg, jer za Ri sam za barem dio siguran da ce ti rec sto je ali isto tako im se nece dat.
krapan je sl45 totalno, nemoze se popraviti
a sto je najbolje vise se ne moze upaliti kao sto se prije nakon flashanja mogao,iz tog sljedi zakljucak da su na servisu budale i da ne znaju znanje!
Bookmarks