to ti je nemoguće jer nisu softwerski i hardverski isto potkovani,da mi je znati koji je to glupan napravio baci link neki.
onda bi svako kupio t630 za 200-300 kn i prebacio ga na k750i i još uz to na w800i![]()
![]()
![]()
to ti je nemoguće jer nisu softwerski i hardverski isto potkovani,da mi je znati koji je to glupan napravio baci link neki.
onda bi svako kupio t630 za 200-300 kn i prebacio ga na k750i i još uz to na w800i![]()
![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
imam problem, kada želim pokrenuti update service - piše mi: incompatibile macromedia version, blablabla.... skinuo sam najnoviju verziju macromedie i opet isto!
help.....
znači odi na internet sa inernet explorerom i onda skini za njega tu macromida flash player,trebalo bi ti raditi!![]()
Promijeni temu od windowsa..ako si ju slučajno mijenjao..meni zato nije radio SEUS (malo čudno ali istinito)Izvorno postao zeroo-cool
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
oprostite na OT-u ali sta za starije prikljucke bas treba postolje????
moze li ikako preko kabela?
hvala na odgovoru!!
Prema sluzbenim SE stranicama, treba bas postolje. Za starije modele (starije po tipu konektora) kabel sluzi iskljucivo za prijenos podataka (slike, zvukovi, kontakti...).
a jer se može napraviti updejt na vodafone k750 u vipu
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ako misliš na software može.
Ljudi, molim vas pomozite mi!!! Danas sam kupio k750, spojio ga sa kompom i ja se idem pravit pametan i obrisem nesto iz onih foldera sto mi je zauzimalo puno memorije (mislio sam da je to nepotrebno). Kasnije vise nisam mogao spojit komp i mob...samo mi pise punjenje, a na kompjuteru nista (ne prepoznaje ga)...sta da radim? Pomozite mi kako znate...
Hvala unaprijed!
probaj pobrisat drivere pa ih ponovno presnimi!
znaci moram imat posebno postolje da bi napravio update softa?imam sad kabel
vodafone VIP orginalni na njemu
soft je R1CA021 to novo staro*?
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
citaj malo forum pa onda postavi pitanja. vec je sve objasnjenoIzvorno postao maRxium
iPhone 5s 16 GB
Pitanjce...trenutno imam k750i @ w800 ali u service menu-u mi pise da je model k750i ciji ce mi soft onda stavit k750 ili w800? i jel ide sa cid49 telefonima?
Never fear I is here!!!
pomoc molim...svaki put kad hocu da uradim update...zakacim telefon odaberem model(k800) i nikako nemoze da ga pronadje...kaze kao nesto...
identifikacija nije uspela,pokusajte ponovo...nemam vise ideju sta da radim...
hm, jesi pratio upute?? Jer tu pise da prvo izaberes mob, a onda ga prikapcas na nacin koji je tamo opisan.
edit: sad vidim da migox dugo nije bio na forumu, pa pretpostavljam da je rijesio problem
Bookmarks