probao sam... sve uradio kako treba, ali mi prijavi da nema update dostupnog za mobitel, kao up to date je, a verzija na mobitelu mi je R1J002!
Sta mislite do cega je ?
probao sam... sve uradio kako treba, ali mi prijavi da nema update dostupnog za mobitel, kao up to date je, a verzija na mobitelu mi je R1J002!
Sta mislite do cega je ?
Do brandiranog mobitela.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
potrazi malo na forumu, bilo je dosta o tomeIzvorno postao Insufficient
iPhone 5s 16 GB
upravo stavljam novi softwer nekak se zove EMEA 2 ... neznam kada zavrsim javim promejene neke ....
Softver
R1CA021
prgCXC125952_EU_1_CL
R1CA021
Inačica LCD Softvera
Zaslon
Trenutno: 0
Inačica Softvera
kamere
kamera
Trenutno: 5.3
Inačica ITP softvera
CXC 125 932 R1J
Prilagodba
CDA102337/2 R3A
cxc125953 R1CA021
EMEA_2
Inačica sadržaja
PA19
eto to bi bilo ukratko o softveru...
zatm kod mene se promjenilo kod SIM zakljucavanja sve mi je prije bilo na 5 sada mi je
Korporacijsko i Prošireno na 3 a ostalo na 5 .... neznam dal ce se to kod vas promjeniti....
eto to bi bilo ukratko o tom EMEA 2 sto sam malo prije reko da updateamhehe
i full brzo se skinulo zahvaljujuci novim brzinama 1024kbps rox (105kbps konstantno) hehe
I dali se primjeti poboljšanje na fotkama i videu?
PREDATOR
pa to ne popravlja mehanicki dio tehnke nego softverski dioLOL
kak ce softver popraviti mehaniku ?
e nemojte se ljutiti sto sam dosadan ovako, ali... nije mi mobitel brandiran, i nikako ne mogu update uraditi... pokusao sam 10ak puta i odustao... da li mi neko moze poslati novu verziju software.a, koliko znam, kad se radi update fileovi se skinu u update folder SE Update programa...
Unaprijed se zahvaljujem...
Verzija softvera kamere je sada 5.3 a prije je bila 4.5, vidio sam na usporedenim fotkama da su ove sa novijim softverom malo bolje, oštrije.Izvorno postao maxrox
PREDATOR
Bookmarks