Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikazujem rezultate 51 do 57 od 57
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ttperic, Rašo100:

Obojica pričate gluposti...

Rašo100 - flešanjem se MOŽE uništiti mob
    ttperic - vjerojatniji broj flešanja koje će mob preživjeti je između 10.000 i 1.000.000...

Za opis temeljnih prinicipa flash memorija svratite na: http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_memory

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    nokia 6680,6020
    Operater
    T-Mobile,Vip
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao popac86
    Ljudi pomozite i meni.Flesovao sam sa 2005 sa polupraznom baterijom,kada sam trebao da sacekam da izbacii eror posle prvog master reseta ja nisam sacekao vec sam izvadio bateriju i nastavio sa instalacijom i evo sada ne mogu uopste da ga upalim niti da ga punim a ni kompuljuter ga ne poznaje.Vec dva dana lutam internetom i nista.Sto puta sam probao da ga upalim ali,sto puta sam ubacio na usb i nista se ne desava.Jel moze neko nesto konkretno da mi kaze sta da radim.Svaka pomoc je dobrodosla.Hvala
    hehehe,prvo bez panike,imao sam isti slučaj dva puta,jedino ja sam čekao da mi dođe error.prvo makni driver u windowsima,imaš ga pod modem u control panelu.onda izvadi bateriju i pričekaj neko vrijeme pa je vrati,izvadi sd karticu,i sad drži normalno lijevu tipku i par puta probaj spojiti mob,windowsi će ti ga prepoznati sigurno nakon nekog vremena,kad ga skuže windowsi fleshaj ga sa wm2003 i nemaš beda,ali prije toga bi bilo dobro da napuniš negdje bateriju...sretno
    Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia N8 Black
    Operater
    Telenor
    Bodovi
    7.457
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.457, Nivo: 20
    Bodovi: 7.457, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala dreamer i hvala raso, vi ste jedini koji ste pokusali da mi pomognete.Nisam probao ove vase metode ali sam pronasao jednu moju i 100% radi kod bilo koga.Sto puta sam konektovao telefon i dekonektovao i nista se ne postize time.Probao sam razne kombinacije tipa stisni dugme pa ubaci kabal i obrnuto i nista a onda mi slucajno padne na pamet kombinacija da probam da prikljucim telefon na usb,izvadim bateriju, i sada stisnete levo i drzite dugme za paljenje i ubacujete bateriju istovremeno.Malo je teze izvesti.Nisam probao ali mozda moze i bez drzanja dugmeta za paljenja.Bitno je samo da telefon bute prikljucen na usb.Urodilo je plodom.Slobodno fleshujte sa 2005 jel sad vise nema rizika.
    Sto se tice flesha na 2005 i drugi put sam blokirao skroz sto mozda zavisi od mem.kartice.Ja imam mmc 512mb, i to neka pqi.I na gore pomenuti nacin sam se vratio.Krenuo sam flesh iz pocetka s tim sto nisam uopste vadio sim karticu i sto posle kraja flesh-a sa img3 nisam vadio bateriju kao sto pise u nekim uputstvima da treba.Probajte i vi,mozda i vama uspe sa tim "losim karticama" da uradite flesh.Ja sam jedino na taj nacin uspeo da ubacim 2005.Pozdrav iz Kladova...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    nokia 6680,6020
    Operater
    T-Mobile,Vip
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a meni je opet zablesirao telefon nakon flasha,ne kužim koji mu je,a formatirao sam karticu prije flesha,a ova fora za prepoznavanje telefona na usbu ti je zakon,svaka čast popac86
    Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    mpx200, SE 610i
    Operater
    T-com, Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    popac86 nije da ti nitko ne zeli pomoci..vec ljudi ne znaju ...
    ovdje nije bash velika grupa ljudi...a od njih je malo imalo takvih iskustava i znanja....

nego Dreamer ..je bi ova metoda rijesila onaj tvoj problem koji si imao kad je mobitel ispustio dusu?...
    mpx200, V360, SE K610i

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    nokia 6680,6020
    Operater
    T-Mobile,Vip
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    metoda radi provjereno,ma mob ne ispusti dušu,samo malo zablentavi ali se probudi i radi opet sa wm2003,nego ne kužim zašto neće wm2005,probao sam sa drugom formatiranom karticom i niš,možda stvarno ima veze sim kao kod popac-a,nešto sam čitao na netu,ali nema veze ionako ću ga dati u prodaju,tj zamijenu jer mi treba pocketpc

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Touch:HD & Dual
    Operater
    t-mobile, vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao popac86
    ...Probao sam razne kombinacije tipa stisni dugme pa ubaci kabal i obrnuto i nista a onda mi slucajno padne na pamet kombinacija da probam da prikljucim telefon na usb,izvadim bateriju, i sada stisnete levo i drzite dugme za paljenje i ubacujete bateriju istovremeno.Malo je teze izvesti.Nisam probao ali mozda moze i bez drzanja dugmeta za paljenja.Bitno je samo da telefon bute prikljucen na usb.Urodilo je plodom.Slobodno fleshujte sa 2005 jel sad vise nema rizika..
    Hvala!
    Ovo je spasilo jos jednu...
    Inace, probao sam bez tipke za paljenje, ali nije prolazilo, tako da me tvoja dodatna Power tipka spasila!

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3

Slične teme

1. Stereo handsfree za MPX200 - ne radi!
    By tom2y in forum Windows Mobile
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 22-01-2006, 16:49
  2. Greške nakon Master reseta, MPx220
    By tomios in forum Windows Mobile
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 12-01-2006, 00:22
  3. Mob radi i ne radi nakon promjene maske!
    By sirius in forum Motorola
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 10-09-2005, 15:15
  4. Odgovora: 3
    Posljednji post: 09-04-2005, 09:57

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove