imas tu negdje u oglasniku K750 za 1800 kn, i mislim da ti je to najbolji izbor![]()
evo posto mi se blizi rockas,i te sheme,neke parice bi trebo dobit,nekaj imam,pa uzo bi nekja do max 2k kn,ali ne znaci da moram 2k kn potrosit...
Ovak:
>d500 imaju svi,ali mob mi je ok,d600 neznam jel mogu za te pare dobit....
>k750i mi je ok,ali nisam SE fan previse...
>za nokiu niti neznam koji model ima u tom rangu....
>a e730 je fora,sam ******,flat kablovi odlaze ko ludi,pa neznam jel pametno kaj uzet takvo...
>iskreno ja bi d500...al iako kaj prepoructie drugo,samo dajte...hvala
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 03-01-2006 u 01:07
imas tu negdje u oglasniku K750 za 1800 kn, i mislim da ti je to najbolji izbor![]()
iPhone 5s 16 GB
...imaš ovdje nešto malo na istu temu: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13754 ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
k750..........
ja kazem isto: k750 ...![]()
.....cute but psycho.....
potpisujem; k750![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Nokia 6630 u Oglasniku
Testis unnus, testis nullus!
po cemu je k750 tolko dobar?zanima me jel nekad sam prati mobitele,a sad me to pustilo,pa me zanima....a d500 nevalja ili?
K750i
......
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...bolji, noviji... proširiva memorija, odličan fotić...Izvorno postao komer
k750 jeste najbolji izbor,ali nije ni d500 za baciti.imao sam ga i jako je dobar.
K750, ipak je aktualni model, a ne D500 koji je već dobio direktnog nasljednika. I nema ih toliko ko samsunga
La donna e MOBILE
Imaš Nokie Symbian 7610,6630,6600.SE K750i,a i ostali jer ta firma i ima većinom jeftinije (ne i loše) mobitele.Samsung ne pratim,ali mi je zapeo D500 za oko.
Imaš ih dosta.Za 2k kn stvarno imaš velik izbor.To je cca 260€.
a nokia 6230i ? vidim da je jeftinija od k750 koji je u oglasniku oko 295eura , dok je nokia oko 1700kn . jer vrijedi stvarno tu razliku ?
potpisujem za k750 meni se sviđa
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
nokia 6600,6630,6670,6680,7610 sve ok mobiteli
E,sad da sam na tvom mjestu,uzeo bih 6230i.Jer je Nokia.
Ali,štos je da je SE K750i puno bolji od 6230.Počevši od baterije do fotića s bljeskalicom i 2 Mpix,o čemu 6230i može sanjati.
Zvuk im je dobar,malo bolji na SE,a i ekran je na strani SE.
za 1400 i par kuna kupio ženi K608i 1.3 kamera 3G i bog te veselio, još sam mukte dobio simpa karticu![]()
pa onda si rijesio problem.
...čitaj od početka i pogledaj tko je postavio temu... "abd" je samo naveo što je on uzeo...Izvorno postao zmija
...i ako nemaš konkretnije odgovore, nemoj postati jer ću to brisati, tako da znaš za ubuduće...
uzmi k750-to je rank sa d600, d500 tu dost zaostaje
bio nekad oglas...
potpisujem D500 je stvarno super mob al ima osjetno losije perfomanse nasprem K750i jer nema 2mpx neg 1.3mpx zatim nema prosirivu memoriju ima samo 96MB i tako dalje da ne nabrajam, onda onaj slide ???? OMG ???? pa to ode tako brzo pogotovo kod osoba koje cesce pisu sms nego razgovaraju OMG to ode prebrzo frend posalje dnevno 50 sms-a i vec mu skripi a ima ga tek 2mjeseca skrip skrip kad ga otvaraIzvorno postao dubrava
ti se eminem malo smiri.napadas me bezrazlozno po cijelom forumu!samo sam rekao abd- da je sad rijesio problem i sta je tu lose?a ako te veseli brisanje mojih postova,samo izvoli!i
Jesi razmišljao o Motoroli V3, E1? Jako dobri mobiteli!
K750 definitivno od svih navedenih...
burek svima a ne samo njima...
Bookmarks