A možda te netko jednostavno zahebaje![]()
Dobih poruku oko 2 sata u noći (divota).
Evo što je "istraga" pokazala:
Mislim koji je njima qurac, ovo mi je već zadiranje u privatnost.From: VIP-INFO
Provjerom je utvrđeno da uz VIPme broj koristite i Tele2 broj. Molimo obnovite Vas VIPme broj kako ne bi bio poništen. Vas VIP
Nevjerojatno mi je da su na tu granu spali da imaju potrebu gnojit ljude (ovdje govorim o onim starijima koji će se možda i uplašit, te zapitat kaj ovi hoće) sa nekakvim "poništavanjem broja"!? A kaj je najbolje, broj na koji sam dobio poruku ne samo da se redovito obnavlja nego se redovito i koristi (i to kao glavni broj). Ako već imaju potrebu saznavati tko uz VIPme koristi i Tele2, nek onda 'policajci' ( :hračak: ) iz VIP-a saznaju da se taj VIPme najnormalnije koristi pa nek ne seru s takvim porukama.
I vrijeđa me kao starog (registriranog) korisnika VIP-a da imaju toliko povjerenja u mene.
Katastorfa!:
P.S. Da se razumijemo, jasno mi je da su opetateri u dogovoru radi podmirivanja troškova (tipa ako ne plaća račune jednom, ne može sklopiti ugovor s drugim), ali ovakav tip poruke je way too much!
Zadnji uredio whiteboy : 28-12-2005 u 05:40
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A možda te netko jednostavno zahebaje![]()
Meni za sada nije došla poruka takvog tipa.Možda zato što nemam dostupne podatke kod tele2.Sve u svemu nije im baš nešto.
Ne vjerujem da neko zajebaje, ako je sporuka stigla s VIP-INFO. Jedino ako je neko lažirao sendera.
Ne znam je li smiješno ili bijedno...
Netko ti je namjestio lažnog sendera.
Ja sam prije mjesec dana dobio neku poruku da će mi se pozivi naplaćivati po 4kn unutar VIP mreže,SMS 2kn itd.U VIPU su to demantirali.
Zovi Službu za korisnike,neka ti potvrde da nisu oni iza toga.
Počelo je počelo....mislim na SMS spam
Ne vjerujem da će priznati u službi za korisnike.Ali ako je dobio samo whiteboy a drugi se ne jave sa istim problemom onda je patka.![]()
istina.malo je to tesko povjerovati da bi tako otvoreno zadirali u neciju privatnost.
Ma ima neka stranica na netu s koje napises posiljatelja kojeg god hoces. Mislim da te to neko poznat podje***a
iPhone 5s 16 GB
mislim da ima toga s laziranjem sendera...
vrijeme ce pokazati, inace mislim da je to glupost.. da upravo imas 100 brojeva, zna se pod kojim uvjetima oni mogu ukiniti broj, tek kad ne nadoplatis 3 mj nakon isteka valjanosti bona.
Pitanje je tko je VIPme registrirani korisnik i koristi Tele2 pretplatu. Ako ima takvih na forumu, vidjet ćemo.
Istina da je SMS stigao sa VIP web SMS portala, ali na taj način su i prije slali poruke (normalne i autentične).
Ali najbolje od svega mi je kako poruka počinje, kao da ju je smislio netko iz PU: "Provjerom je utvrđeno.... da je N.N. (46) iz Nove Gradiške u noći srijede na četvrtak motornom pilom..."
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hahaha, whiteboy koji si ti pušioničar, pa netko te zajebava, moš si pogađati tko...
Ma to sam i ja prvo pomislio. Zato sam ga i pitao jučer, al nije odgovorio pa reko ide ovo na forum, nek VIP ispašta radi toga...Izvorno postao gog
Ali ako je već do zayebancije, pa kaj ne bi nekaj puuuuuno bolje morao smislit od ovog? Tak da sumnjam....
Nadam se da je zafrkancija, a u tom te slučaju netko dobro prešao![]()
La donna e MOBILE
i tko te zazao na kraju =?
Ne znam.... vjerojatno je spam (nadam se), ali od koga, ne znam...
eto,sam da ti kažem da imam teletovu pretplatu i registriran sam vipme korisnik te ne koristim više vip aktivno(s vremena na vrijeme pregledam poruke)
cini mi se da me vipovi detektivi jos nisu skužili,hvala bogu....![]()
neko te zajebava....![]()
Daj nazovi vip cs, onako fore radi, i još ih napadni da jesu li oni normalni i sl.Izvorno postao whiteboy
![]()
Zajebava onda netko tko ne voli baš VIP pa želi da se dotična firma blati po forumu...![]()
Ma dam se ja kladit da je ON, WB.... Dam se kladit
Em ima sredstava, em znanja, em prilike, em se cuga preko blagdana... Ma dam se kladit![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
i ja sam poprilično siguran da je ON...neznam tko bi drugi uopče imao povod za to,a uzmi u obzir da si i ti njega malo prco pa ti sad vrača,kažem ja on je,ON.
nekome si se zamijerio
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ne kužim te vaše interne pizdarije, ali pošto je ovo javni forum, zahtijevam da se kaže tko je ON. Ja samo pretpostvaljam. I, usput, molio bih uputekako lažirati sender da mogu i ja nekog zajebavat
![]()
Ti & ja - nikako. Da ne velim "hebeno teško". Ali ON... ON je svemoguć glede takvih stvari...
Rekao bih ti tko je ON, ali onda bih te morao ubiti![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks