Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 66

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Bodovi
    17.669
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.669, Nivo: 32
    Bodovi: 17.669, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto nakon uspješnog oporavka v525 stavio sam 58R . sad sam ju probao maknuti. napravio sam sve kako piše gore. Backup pds file sam napravio sa ramldr_kit i dobio file 10018000. kad ga otvorim u pdstool-u i stisnem parse javi mi there is no active in pds... onda sam probao sa un5x.exe i patchirao ga . Nakon toga flash sa 75r stavljanje patchiranog 1008000. Nakraju mob down. Morao sam mob backapirat sa ramldr-om. Gdje griješim?
    I ako neko ima link za 72R , ne mogu ga nigdje skinuti.
    motorola user

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    /\/\oto V3x 1GB mSD
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao motorola user Pregledaj post
    eto nakon uspješnog oporavka v525 stavio sam 58R . sad sam ju probao maknuti. napravio sam sve kako piše gore. Backup pds file sam napravio sa ramldr_kit i dobio file 10018000. kad ga otvorim u pdstool-u i stisnem parse javi mi there is no active in pds... onda sam probao sa un5x.exe i patchirao ga . Nakon toga flash sa 75r stavljanje patchiranog 1008000. Nakraju mob down. Morao sam mob backapirat sa ramldr-om. Gdje griješim?
    Skini program Flashbackup, verziju 2.62, s njom napravi PDS backup. Sa PDS toolom parsaj taj PDS i ponovno ga assemblaj zajedno s time da u taj PDS ubacuješ sve fajlove (seemove) zaključno sa 02F4 (ostati če ti 4 seema koje ne ubacuješ u taj novi PDS)
    Ubaci 75r na mob, nakon flashanja ti se mob neće htjeti upaliti, nema veze, upali ga u bl modu i sa flashbackupom ubaci taj novi PDS u mob, mob mora raditi nakon toga.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    40
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao motorola user Pregledaj post
    kopiraj svoj PDS šta si skinuo na jednu parcelu na hard (obavezno na neku i ne na desktop) i stavi u folder, zatim opet odi na parse i moralo bi raditi... to je bug u PDS toolu.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove