= Citat = Izvorno postao GoGs
ne ja ne mislim da sam ja neka faca. nego si rekao da si stavio 55R/58R pa na neki od ta dva flasha 72R/75R i da je radilo što nije teoretski moguće.
ako si na 55R (takozvani milestone pack), bez editiranja PDS zone nisi nikako mogao na na bilo koji drugi osim 55R , 58R ili R3622_G_0B.91.04R_LP0032_JPJAVA_G_0B_TRIPLET_04_05 R_SE8702AXXT516E_1FF koji ima isti boot kao prva dva!

A na to šta si alergičan ili ne, to nije moj problem. Ak sam te uvrijedio, ja se ispričavam, ali i ti moraš malo pripaziti šta pišeš jer to se ne tiče samo nas dvoje, nego cijelog foruma i svih onih koji su ovdje aktivni.
A čuj, vjerojatno ,kao što si i sam reko, uspio sam nagurat zbog toga što ništa na njoj nije radjeno (Repstudio i sl.) Najvjerojatnije da je zbog toga!? A sad imam drugu,ali nemam sad više vremena, pa ću po njoj probat kalaburat. Vjerojatno je to već druga pjesma, pošto je bilo radjeno sa Rep studiom po njoj,ali čim uhvatim vremena, napadam ju! Ma nisi ti mene ništ uvrijedio, nisam ni ja na taj način mislio kak je ispalo! No, nećemo sad o tome... Kažem, probat ću se zafrkavat po ovoj drugoj pa javim određene ishode! Vjerujem da si u pravu, mada bi bilo bolje da se nemora mijenjat PDS...A ipak nije ni to neka nauka, zahvaljujući eto tebi i još nekolicini ljudi na ovom forumu i drugim forumima. Pozdrav, javim kakva je situacija...