Pozdrav svima!
već neko vrijeme pokušavam nabaviti motorolu (nakon što sam se riješio v525 koju sam imao) i ponudila mi se prilika da svoj Samsung SGH-X200 zamijenim za Motorolu V80.
Molim vas, ako itko ima neka iskustva, da mi ih prenese. Dosad po svemu što sam pročitao, mogu očekivati slijedeće potencijalne probleme:
1. joystick koji otpadne (navodno je čak Motorola priznala konstrukcijsku grešku pri izradi istog)
2. smrzavanje moba (navodno novi flash rješava problem)
3. smrzavanje moba pri otvaranju
4. rasklimavanje zgloba oko kojeg se gornja polovica okreće
5. spor rad (kašnjenje paljenja zvučnika i mikrofona, kašnjenje mp3 melodije pri zvonjenju)
6. LCD ekran (i to u smislu onog što se dogodilo nekim ljudima, izvade mob iz džepa, a ono pokrovno staklo bez ogrebotine a LCD display doslovce zdrobljen)
Zanimljivo je to da se, koliko god negativnih kritika bilo, našlo podjednako pozitivnih kritika. Ovaj mob koji mi se nudi ima garanciju do 04/2006. no ipak neću srljati u razmjenu dok mi vi Motorola znalci ne kažete svoje mišljenje o istom. Vrijedi li posjedovati taj mob i imaju li modeli (nagađam, proizvedeni 04/2005. sudeći po garanciji) te konstrukcijske mane? Ili ne?![]()
Unaprijed hvala svima![]()

)
Odgovori uz citat
Bookmarks