zašto ne? a u bratislavi ti je sigurno barem malo jeftinije
e ovako...sad za novu idemo u bratislavu i ja sam se skroz zapalila za panasonic vs3...medutim kod nas je preskup (a u tele2 ga vise nema) pa sam mislila da je mozda tamo nesto jefitniji...jel netko zna kako stoje cijene tamo mobitela?i koliko je pametno kupovati u inozemstvu?moguce je da su i kod njih sad neke akcije ali ko ce ga znat...a ja bi si bas uzela taj mobi...pa ono,jel ima ko kakvih iskustava sa kupnjom mobitela u slovackoj?ili bilo gdje u inozemstvu...
zašto ne? a u bratislavi ti je sigurno barem malo jeftinije
znaci nije riskantno?
riskantno ej utoliko sto bi mogla zapet az neki slovačka-branded mobitel .. to si dobro pazi.
kod njih je prepaid jso vise rasprostranjen neg kdo nas i zasigurno je vecina akcija za prepaid korisnike .
Opet... dekodiranje ne bi trebalo nikako biti više od 120kn (mislim da je to najskuplje što sam vidio) pa ako to uračunaš možda se i kodirani isplati...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da...budem vidla...koliko sam vidla,tu po netu,nije velika razlika u cijeni...100tinjak kn...a za to mi se ne da zafrkavati...poslala sam mail u tele2 i odgovorili su mi da se panasonic jos uvijek nalazi u prodaji ali da ga vjerovatno nije bilo zbog guzvi u prodajnim centrima...to mozda znaci da ce ga ponovno poslati???
zvala sam i prodavaonice i rekli su da nemaju,a na pitanje dal ce dobiti rekli su da prije nove godine sigurno ne,a poslije mozda dobiju...
ako nije neka super povoljna kacija u slovackoj ne isplati mi se kupovati jer dode nekih 8500skk (240€)...tako da je to cijena ko i kod nas...
vidit cemo...
Pa na tu cijenu ako nije bar 50€ jeftiniji vani ne isplati ti se zezat... Minimalno 50€ pošto bi te dekodiranje oko 100kn koštalo...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks