= Citat = Izvorno postao flOorKilla
segate daje 5 godina garancije ali sta imas ti od toga kad trgovina gdje ga kupis ne daje... nego godinu max 2.
Od kud ta informacija??? Uglavnom svi ducani daju minimum 3 godine a neki i 5..pogledaj malo,vemil,links.....+svi ostali u hrvata

A ak tebi tak cesto krepavaju diskovi..ne bi bilo lose napajanje promijeniti-ak imas neki srot tipa jnc,codegen,everopower i slicno..pa makar na njemu pisao 800w..a kaj se hladjenja tice..sve se to moze dosta subjektivno gledati..recimo ja, ako na neku komponentu ne mogu staviti ruku zbog usijanja, definitivno joj treba hladjenje (iako mozda nije nuzno, ne moze skoditi), a hard..imam mali vent 80mm na 5V(dakle uopce se ne cuje), a lagano puse po povrsini i po elektronici..disk mi je nakon par sati intenzivnog koristenja mlak (hitachi 250 sata2)

Moj savjet..ak mozes zamjeni ga za hitachi..meni je prije godinu dana riknula baracuda 120gb sata..tak da sam popusio malo vise od par nesnimljenih dvd filmova (al to ti je ono---ma kaj bi meni krepao disk, to se desava drugima..jos k tome segate, ma nikad... tak da nisam napravio backup dosta dugo)

pozdrav