2.Pa ja mislim vrijeme za koje ce poruka stici primatelju na mom SE ja sam izabro maksimum
Imam tri pitanja:
1. Kad na C55 piše GPRS šta to ustvari znači i šta se dešava deselektacijom ove funkcije tj. da više iznad ne piše GPRS
2. Kod pisanja poruke (SMS) opcije/slati i pojave se razni "termini" 1sat, 2 sata...1 tjedan...Maksimum..šta ovo znači i šta odabrati?
3. Kad telefon zvoni isključena ja vibracija no on zvoni i vibrira makar je vibracija isključena...barem mislim
Tnks
2.Pa ja mislim vrijeme za koje ce poruka stici primatelju na mom SE ja sam izabro maksimum
Ako si gladan pojedi nesto
1. Znači da je GPRS omogucen. Ako tu funkciju iskljucis nece se nista dogoditi...bez straha
2.To znaci valjanost poruke tj. ako je mob npr. toj osobi kojoj saljes sms iskljucen poruka ce se pokusati dostavljati onoliko vremena koliko odaberes iako mozes otici u opcije i staviti na maksimum pa da te kod svakog slanja SMS-a ne zajebava
3.To je poznat problem i rijesava se updateom softvera u telefonu a to mozes napraviti i sam ako imas DATA KABEL
Forumaš godine :)
Ok..tnks...odnjet ću ga u servis (imam garanciju - kupio sam ga prije tri dana) pa neka oni to riješe...nego..daj mi reci...gdje mogu nabavit provjerene i među boljima (najbolje) programe za SIEMENS C55 i koliko otprilike košta DATA KABEL..tnks!!
oko 200 kuna
Ako si gladan pojedi nesto
probaj na www.mobnav.com a mislim da ti je kabel malo jeftiniji u Gsm shopu ili u chipoteci
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
chipoteka 140kn kolko se sjecam
Za pograme pogledaj na www.gsm-free.com ili na www.gsm-multifund.com , za početak. Ako tražiš neki određeni program , javi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks