Mrvu pomoći možda?
Imam K700 i IRda USB adapter i nikako ih ne mogu natjerat da se povežu i rade zajedno, naime IRda ga nadje tu i tamo, ali čim pokušam nešto poslat na mob preko win aplikacije ista se zamrzne. Napominjem da isti adapter sa nokiama radi bez greške (od starijih do novih modela) bez posebnog softwarea.
La donna e MOBILE
Mrvu pomoći možda?
La donna e MOBILE
neznam možda mu ne paše taj adapter, stvarno nebih znao.... si pokušao preko bt-a? ja imam neki prastari irda adapter i radi ko sat, nemam pojma koji je, prijatelj mi ga posudio.
nema vece face od Isusa
Jesam s BT radi sve bez beda, ali IRda me iritira jer nece i nece
La donna e MOBILE
jel ti možda irda ima na mobu neku ogrebotinu malu crticu il nešto meni samo zbog toga prekida vezu ako ne problem je u irda adapteru
moguče je i dda mu to smeta..... ako je izgrebana irda.....hm...
nema vece face od Isusa
Mob je star 2 tjedna i nema ni ogrebotine, a irda isto radi, provjerenos nokiama
La donna e MOBILE
onda ti je problem u firmwareu
Malo vjerojatno..nebi se onda aplikacija zamrznula..probaj skinut neke novije drivere za IrdaIzvorno postao duje91
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Mozda ti je neispravan IR na mob. aparatu! Ja sam imao slican slucaj s K750i ali sa bluetoothom, svaki puta bi mi se mobitel zamrzao na 5-10min pri pokusaju spajanja sa drugim BT uredjajima a cak mi ni sadnja nadogradnja softwera nije mogla pomoci u toj gresci.Izvorno postao dbogdanic
Bookmarks