= Citat = Izvorno postao The Doctor
Ful je brz ali software za prebacivanje s PC-a je uzano spor. Jena pjesma se prebacuje oko 5 minuta.Ako imas bilo kakva pitanje slobodno pitaj.
Kad si se vec ponudio da te malo izmrcvarim :-))
Kaj se ovog sporog prebacivanja tice..pretpostavljam da koristis bluetooth...jer kazu (na netu) da preko kabela ide zbilja brzo, a preko bluetootha zbilja sporo...Kaj znaci da ne mozes mjenjat melodije za poruke..kaj je samo jedna ili ne mozes dodavat neke nove s kompa pa ih podesit za poruku? Ovaj locker koji nastaje..da pogodim to "samsungovci" ne bi priznali kao reklamaciju..mene bi to takodjer zivciralo iako nisam perfekcionist kao ti :-) Vidio sam neke slike snimljene s d600..zbilja nisu lose..a ovo s kamerom kaj je izvana mi se ne cini kao preveliki nedostatak jer nije izbocena vec je u udubini(bar po fotkama s neta) pa se ne moze zgrebati osim ak si bas pehist (e vidis, na ovo nisam mislio..znaci,definitivno cu je zgrebat :-) )...zanima me kak je mob konfigurabilan, dal se daju porihtati neki profili..trenutno imam t630..i na njemu je super rijesena mogucnost postelavanja profila, imam ih nekoliko..tipa..jedan za noc..kad se cuje samo alarm,jedan za vibru i zvuk (kad stisam samo vibra), jedan samo za beep..i tak..vidis koji sam ja zahtjevni korisnik :-)) i Jos jedno pitanjce..kak baterija traje kad koristis mp3..jel jako cucla taj player ili ne???
hvala