ne podrzava ems, imas java aplikaciju za ems ali ne full nego samo one siemens predefinirane slicice i melodije, ali moguce da bude napravljena aplikacija i za full ems
Namjeravam se nabaviti SL45i i sve super samo nikako nemogu naći informaciju o tome dali podržava EMS kao S45 i MT50?!
Mi može neko pružiti info?!
Hvala
Tko rano rani, rano dan zajebe!
ne podrzava ems, imas java aplikaciju za ems ali ne full nego samo one siemens predefinirane slicice i melodije, ali moguce da bude napravljena aplikacija i za full ems
To misliš na one predefinirane koje imaju S/ME 45 i M/MT 50?
Mi možeš dati neki link!
Hvala
za kaj tocno link? da mislim na te predefinirane! i jos mozes prek jave slat smart sms(nokia)
Link za stranicu di bi mogao skinuti tu aplikaciju.
Evo skini si ju OVDJE
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Viki ajde mi reci od onih tvojih programa na stranici koji bi bio dobar za ubaciti tu aplikaciju u handy ili se to radi na neki drugi način!?
Sorry na gnjavaži....
Jednostavno je treba ti Data Excange Software kojeg inače dobiješ na cd-u uz sl45. Kad ga instaliraš na kompu će ti se pojaviti ikona mobile na koju klikneš i uđeš u memoriju sl45ice. U folderu java si napravi još jedan folder i nazovi ga npr flashsms i u njega skopiraj oba filea *.jar i *.jad. To je sve i sad samo odi u surf and fun i pronađi aplikaciju. Ako ti još šta nije jasno samo pucaj![]()
Super!!! Thanx!
@viki
se mogu sa tom aplikacijom samo patke primati ili i neke druge kao što su npr. na siemens-info ???
Patke ne možeš primati nego slati a prave ems animacije ne možeš koristiti.
Bookmarks