= Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD
ali osim serijskog broja dali si im spominjao 14 znamenaka ikakvih ?
pokušao sam nadoplatu samo uz serijski broj, ali gle čuda neide.
moguče je samo otici do VIP centra i pokazati oštečen bon ili poslati im bon.

bilo je situacija kada su se pojavili neki bonovi s greškom odnosno s potpuno nevidljivim 14 zn brojevima a ti su bonovi bili zavedeni pod serijskim brojem i za njih je bila moguća nadoplata ako se serijski broj podudarao sa brojevima sa njihovog popisa.

i BTW od kuda ti da radim u telekomunikacijama ? nekada sam radio ali je to bilo novinarstvo vezano uz telekomunikacije.
apsolutno naikakv 14 znamenkasti boj nism spominjo jer ga nisam niti imo.
taj bon sam bio prepiso na papir, ali samo serijski, 14 znamenkasti sam bi izgubio...

neee, ne mozes ti nadoplatiti serijskim brojem ,moras njima poslati zahtjev.. i oni to moraju odobriti to... razumijes, nije to to ko sa 14 brojem..ovo je drukcije..

ne vjeruj mi.. nije potrebno odlaziti ni pokazati nista..
posaljes mail, sa serijskim i oni to provjere..

e sad koliko se ja kontam to ide ovako:

oni provjere da li je bon vec negdje kupljen u nekoj trgoviti (znaci imaju odredene serije koje su nove i tek izlaze na trsiste pa je velika vjerojatnost da jos nije prodan,to nece obnoviti, a ako je neki stariji serijski, ili je proslo oko 30 ili vise dana otkako je taj serijski izasao u prodaju, vjerojatnost da je ostecen postoji,pa ti oni nadoplate..

kazem ti sve funkcionira jako dobro..

i vjeruj mi, da nisam to dozivio, ne bih nikad vjrovao da se to moze..ali moze se..

ma radio si, tu dajes neke savjete, i to dosta korisne... koji neki ljudi ni ne shvacaju.pa kontam si da si radio nesto u vezi toga..

sve je ok..to ne brini..

samo mi je bezveze da takav znalac koji se stvarno kuzi dosta u to,izjavi glupost da se to ne moze...