Moze se reci da je Tele2 u VIP roamingu, u vrijeme Bozica i N. godine radio bolje od VIP-aU Zagrebu je taj signal problematican,ali ja sam primijetio neka poboljsanja, pogotovo u centru, iako to ne ide onakvom brzinom kakvu bi mi zeljeli. Ipak, VIP i T Mobile su svojih 100-injak baznih stanica u ZG postavljali kroz 5 godina, Tele2 ih u ZG ima oko 20, sto je ipak duplo vise nego kad su krenuli. No, Teletu ogroman prigovor na Importanne, to trebaju sto prije rijesit jer kroz taj prostor dnevno prodje toliko puno ljudi da im je zarada od razgovora i SMS-anja tamo i vise nego sigurna. Drugi veliiikii prigovor je primanje poruka iz inozemstva, no kazu bit ce za mjesec dana...vidjet cemo. Uglavnom, sve ostalo stima
![]()

U Zagrebu je taj signal problematican,ali ja sam primijetio neka poboljsanja, pogotovo u centru, iako to ne ide onakvom brzinom kakvu bi mi zeljeli. Ipak, VIP i T Mobile su svojih 100-injak baznih stanica u ZG postavljali kroz 5 godina, Tele2 ih u ZG ima oko 20, sto je ipak duplo vise nego kad su krenuli. No, Teletu ogroman prigovor na Importanne, to trebaju sto prije rijesit jer kroz taj prostor dnevno prodje toliko puno ljudi da im je zarada od razgovora i SMS-anja tamo i vise nego sigurna. Drugi veliiikii prigovor je primanje poruka iz inozemstva, no kazu bit ce za mjesec dana...vidjet cemo. Uglavnom, sve ostalo stima
Odgovori uz citat
Bookmarks