Već par dana slušam o toj N92 pa me zanima koje su joj funkcije, kad izlazi i otprike cijena? Ako bilo što znate javite se.
![]()
Već par dana slušam o toj N92 pa me zanima koje su joj funkcije, kad izlazi i otprike cijena? Ako bilo što znate javite se.
![]()
kod nas će to biti minimalno 6000 kn a ima sve što vole mladi , znači ti si zamisliš ona radiIzvorno postao _King_Illidian_
-fakat sve
Samo što se njegova glavna značajke neće baš moći iskoristiti. (TV)
Pretpostavljam zato što smo na FCK... Balkanu. Zaostali u razvoju, tehnologiji, medicini, autoindustriji (mislim kojoj autoindustriji??? Yugo! Ne hvala)! Dovoljna je činjenica da mi oci u VIP-u NE ZNAJU reći gdje se na N91 namještaju postavke za GPRS!?!?!?!
Zašto bi u VIPu morali znati postavke za mobitel koji još nije u službenoj prodaji?Izvorno postao _King_Illidian_
A što se tiče Balkana, FYI, nigdje još ne funkcionira DBH-V mobilna televizija. Osim nekih u Finskoj (testnih)
Pa normalno da neznaju kad nisu nikad vidjeli taj mob. ali mislim da nije različitiji od n70...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Evo linka o N92, samo ne piše kad izlazi.
http://www.allaboutsymbian.com/featu...92_Preview.php
Jel zna ko kad to čudo dolazi?
Ja mislim da kod nas neće prije lipnja, ali ko zna..
Sve su veće i veće. Natrpaju svu silu funkcija, neke se ni ne mogu koristiti, a uređaji zbog toga sve ogromniji i teži. Ružna je do zla boga...
Kako kome. Meni baš i nije. Jedino što je velika i teška ko smrt.
Ljudi kod nas nisu baš naviknuti na velike mobitele i trebat će još dugo vremena da 3G mobiteli uđu u modu.
Kaj se tiće veličine, kako ko, ja već 9 mj nosam Treo 600 sa sobom i nije bed.(osim razvučenih đepova na košulji)
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
Ja preferiram N95
http://www.symbian-freak.com/forum/viewtopic.php?t=2604
Apoc
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
Ovo još nisam vidio, dobra mrcinaIzvorno postao Apocalypso™
![]()
Nije li to devedeset dvojka? Mislim, isto sra*e, drugo pakovanje.Izvorno postao Apocalypso™
SKR. je SKR. za SKR.
WTF? Nikad čuo, al je pila izgleda.
Taj model nije još službeno predstavljen. Slike su "iscurile" iz Nokije.
To da baciš nekom u glavu ubio bi ga...preveliko...
Korisno tek poslovnim ljudima u sakou...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Definitivni nije. Samo je forma slična.
-definitivno se to ne stigne pratit ali uvijek rastu zazubice........ a jedino što me muči je način preklopa odnosno trajnost izvedbe jer premda često mijenjam mobitele volim osječaj da je sve čvrsto i sigurno a to me kod N92 ne pere a nadam se da se varam![]()
abdbda
Bookmarks