razina zvona je 5, a melodija Hellomoto, no isprobao sam sa svim tonovima, radi jedino sa Standard a niti jednim drugim tonom.![]()
razina zvona je 5, a melodija Hellomoto, no isprobao sam sa svim tonovima, radi jedino sa Standard a niti jednim drugim tonom.![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Pa nemogu vjerovat!Ocito nije hardverska greska kad mob i zvoni i vibrira inace, jedina ideja je da ga flashas s nekim drugim MP-om...
pokušat ću s MP pa ćemo vidjet. javim se navečer.![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
a da prvo probaš ringtone fix napraviti sa Motokitom pa onda flashat ako neće funkcionirat!?Izvorno postao unreal
pokušao sam s Motokit-om , bez uspjeha. Flash-ao sam s
R3511_G_0A.52.26R_B_PDS00A_LP000D_DRM0201_JPJAVA_G _0A_L6_06_00_17R_SE5408AXXJ8098_1FF.shx
i sad radi dobro. Soft je od 23.01.2006. čak mi se čini da je mob malo brži,no to je možda samo subjektivno zapažanje. Uglavnom sad konačno?! radi kako treba.![]()
![]()
crnikmet@gmail.com
Izvorno postao unreal
A što sve možeš sa novim softwerom kad si otključao mob? Koje su ti dodatne funkcije sad? Mislim, ja imam bluetooth, a što bih uspio sve napraviti s Motokitom i usb kabelom a sad ne mogu?
Konkretno mi reci.... Ili netko drugi, nema veze...
hvala![]()
eh, mob nije odključan. Flashanjem mislim da se to ni ne može. od dodatnih funkcije tu je SAFE za pohranu podataka,pinova itd zaštićenih šifrom. ako te zanima modanje mobitela pročitaj sve "STICKY-e" na forumu Motorola pa ćeš vidjeti.Izvorno postao vivekananda
![]()
crnikmet@gmail.com
Bookmarks