a gdje se nalazi ta opcija?Izvorno postao Compov
a gdje se nalazi ta opcija?Izvorno postao Compov
Izvorno postao vivekananda
btw. ja ga imam par dana i smeta me što mu ne mogu isključiti niti mijenjati uvodnu i odjavnu animaciju (t-com), što ne podešava automatsko zaključavanje tipkovnice, i što nema sat kao screen saver.... na to sam sve navikao na simensu pa mi sad fali....
neznam sad napamet gdje se nalazi opcija već samo znam da ima... jer dosta mojih prijatelja ima dotični mob...Izvorno postao vivekananda
Seriously?
Izvorno postao Compov
ako se sjetiš ili pitaš nekog prijatelja, hajde molim te ostavi ovjdje post...
hvala![]()
nema problema... ali mislim da će biti brži oni koji imaju taj mob, i usput su aktivni na forumuIzvorno postao vivekananda
![]()
Seriously?
ni jedna motorola nema automatsko zaključavanje tipkovnice! Na preklopnjacima čak opcija zaključavanja nije ni uključena te je treba preko seema uključiti!Izvorno postao Compov
@vivekananda: zašto onda nisi uzeo neki siemens ako ti to baš toliko smeta?![]()
vjerovatno i bih da sam znao da nema: automatsko zaključavanje tipkovnice, konstantan izvještaj za sms, nego se mora odabirati za svaki pojedinačno, da ne mogu isklučiti pozdravni i odzdravni jingle niti mu pojačati ili smanjiti ton, da nema sat u screensaweru po defaultu, da nema diktafon čiju snimku mogu koristiti kao zvono, da ne mogu cijeloj kategoriji dodijeliti zvono, nego korisnik po korisnik..itd, itd... slutim da će to biti zadnja motorola koju imamIzvorno postao GoGs
![]()
Uzeo sam je prvenstveno zbog reklamiranja dugotrajnosti baterije 350/380, a smatrao sam da je software u rangu s ostalima....no čovjek uči dok je živ.![]()
Izvorno postao GoGs
hm... pa kak se mojoj frendici zaključa?
Seriously?
Bookmarks