Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 91

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs
    video zapis je stvarno dobro usavršeno na ovoj motoroli...
    video zapis je katastrofa.... skakuće slika nemože se snimati u realnom vremenu...
    Seriously?

Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Compov
    video zapis je katastrofa.... skakuće slika nemože se snimati u realnom vremenu...
    Je ako ga ne namistiš. Meni odlićno snima u .mp4 formatu i sve se dobro vidi.

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao a.k.
    Je ako ga ne namistiš. Meni odlićno snima u .mp4 formatu i sve se dobro vidi.
    ma meni je jadno kad moraš sve namjestit... baš će netko ko kupi znat da treba namjestit pomoću kompa i onih programa...

sve je to dobro... ali najviše me smeta ekran jer je strašno blijed.... šteta
    Seriously?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    6288 7373 V3
    Operater
    T-mobile, VIP
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni osobno mob odlično izgleda, imao sam 3 komada i fakat je kučište jedno od boljih, najveća zamjerka je display koji je blijed i par godina iza konkurentnih na tržištu. Za tih par kuna kolko košta odličan mob.

Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da meni je isto ekran malo loš. Ima slabu rezoluciju. Nema veze meni ne smeta.

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mob lijepo-moderno izgleda... ima odlično kućište... hladan je stalno pa se možeš hladit s njim ak se opečeš (ko moja frendica)
    Seriously?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    D900,K800i
    Operater
    Tele2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Compov
    mob lijepo-moderno izgleda... ima odlično kućište... hladan je stalno pa se možeš hladit s njim ak se opečeš (ko moja frendica)
    dobrar je za ljeto

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Realme X2 Pro
    Operater
    T-HT / bonbon
    Bodovi
    12.025
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.025, Nivo: 26
    Bodovi: 12.025, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Budući da sam s Panasonic-a prešao na Motorolu , jako teško mi se bilo prilagoditi izborniku,ali sad je već bolje, jer su mi "stari" izbornici ipak bili bolji.

Nemam zamjerki za ekran (CSTN 128×160), jer za pare za koje sam ga dobio (400kn s produljenjem ugovora i garancijom od 2 god) nemreš više ni očekivat. I ja nema nikakovih "sivih oblaka" i 3d slike i ikone izgledaju ok na njemu. Ako je nekome pretaman ili presiv, onda vjerojatno nije dobro podesio kontrast. Ja ga držim na 2 i to mi je ok.

Što se fotića tiče, imam osjećaj kao da je čak i bolji nego na nokiama iste klase,pa isto tako nemam zamjerki. Problem je u video snimanju u kojem ako previše trzaš i želiš snimiti neku "akciju"...možeš lagano odustati, ali što se same reprodukcije tiče,sve je ok.

Malo zamjerki i za Bluetooth, koji inače funkcionira ok, i dovoljno brzo, samo kaj ponekad ne želi primiti fajl, ali to se događa većinom ako mob taj fajl ne podržava pa ga nit ne želi primiti. (meni se to dosad desilo u samo ajmo reć u 5% slučajeva)

Što se Java igara tiče, moram priznati da tu i tamo malo zaštekaju, nije ništa strašno, to se skroz malo skuži, ali ako je netko ovisan o tim igricama i dosta sitničav, mogo bi se jako naljutiti...definitivno nije mob za igranje, ali za ubijat dosadu dok čekaš red za doktora/zubara savim dobar!

Pohvale naravno, idu na dizajn, volim što mi ne smeta u džepu, makar je nešto širi, naravno što ima mini USB, pa vam je dovoljan kabel iz dućana s kojim se može apsolutno sve...i puniti mob naravno. Programe jednostavno skineš s neta i to je to. To dvoje vjerojatno i je najveća prednost ovog mobitela zbog kojeg ga mnogi uzimaju, među inima i ja.

Što se memorije tiče, za ovakav mob je pretpostavljam sasvim dostatno, s obzirom na ostale njegove predispozicije. (mislim da ukupno ima oko 11MB od koji je iskoristivo oko 9MB, što je više manje ok, bar nešto više od v3)

Meni ono najgore na mobitelu (a valjda i svima) je SMS izviješće. Ali to je Motorola....I ono što me najviše smeta je što nemogu napraviti recimo sam jednu grupu ljudi koja će se npr zvati Familija i u nju onda strpati starog i staru,baku i dedu,sestru,stričeve i tete...i onda za sve njih odabrati jednu melodiju i sliku i to je to, već za svaki uneseni broj se mora posebno definirati koja melodija, koja slika i koja grupa, ali onda naravno ovdje grupa nema smisla kad za jedan po jedan broj moraš unositi kaj će zvoniti, pa ni ono na mobu Personal, VIP i sl nema nikakovog smisla!

Budući da imam ćevape umjesto prstiju, tipkovnica mi je totalno zakon (nešto tvrđa, tipke nisu izbočene) , i za pisanje poruka i za neznam igrice ili bilo kaj! A onaj ko kaže da nisu tipke dovoljno osvijetljene, taj mora da je ćorav! Jer osvijetljenje tipkovnice je i prejako, probajte u potpuno zamračenoj prostoriji gledat u tipkovnicu...nema šanse bez sunčanih očala!!! Zato i Ritmička svjetla (pogotovo npr u disku) na njemu izgledaju predobro, i svi ti moraju ali MORAJU gledati u mob!
    Inače osvijetljenje tipkovnice je sasvim ok.

I zadnja stvar koje vjerojatno ljude interesira je baterija. Pa ako se non stop s njim igrate, tipa snimanje slika, filmića, igranje igrica, s ritmičkim svjetlima i reprodukcijom MP3ca koje imate tak da vas svi u tramvaju mogu čuti, onda ćete bateriju isprazniti i za možda manje od 2 dana (bar je meni tolko durala). Ali imam i rekord, izdržala je jednom 6 punih dana bez punjenja i bez gašenja.
    Dakle, kolko se igrate s mobitelom, tolko će se baterija brzo i prazniti. Meni je prosjek 3,5 ili 4 dana, što je mislim sasvim realno.

JA sam ga uzeo zato kaj je tanak,ima mini USB s kojim možeš sve, podržava MP3, ima BT i nešto bolji fotić za uhvatit frenda kad se krevelji u bircu. Nije da sam prezadovoljan, ali za 400 kn puna šaka brade ( )

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daj snimite nekako ta "ritmička svjetla" ili kako ih već zovete da vidim kako to izgleda
    Seriously?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Motorola s Linuxom i Javom
    By n-gage in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 08-08-2005, 00:42
  3. Motorola Ń200, C250, C450, C550