Meni je mob cisto ok, jedino me razocarao ekran koji nije na razini ostalih motorola. Osim toga nikakvih primjedbi na mob...
Meni je mob cisto ok, jedino me razocarao ekran koji nije na razini ostalih motorola. Osim toga nikakvih primjedbi na mob...
po mome je primjedba ekran od 160x120 i podrška za skinove. no video zapis i slikanje je stvarno dobro usavršeno na ovoj motoroli...Izvorno postao BM0021
Imam ju ja već par dana i mogu samo reći da sam zadovoljan... Ima metalno kučište i ful je tanak... + ovaj moj ima 2 g. garancijepa tako... Samo pohvale...
video zapis je katastrofa.... skakuće slika nemože se snimati u realnom vremenu...Izvorno postao GoGs
Seriously?
Je ako ga ne namistiš. Meni odlićno snima u .mp4 formatu i sve se dobro vidi.Izvorno postao Compov
ma meni je jadno kad moraš sve namjestit... baš će netko ko kupi znat da treba namjestit pomoću kompa i onih programa...Izvorno postao a.k.
sve je to dobro... ali najviše me smeta ekran jer je strašno blijed.... šteta![]()
Seriously?
Meni osobno mob odlično izgleda, imao sam 3 komada i fakat je kučište jedno od boljih, najveća zamjerka je display koji je blijed i par godina iza konkurentnih na tržištu. Za tih par kuna kolko košta odličan mob.
Da meni je isto ekran malo loš. Ima slabu rezoluciju. Nema veze meni ne smeta.
Bookmarks