da ali opet ima hrpu mana... ali hvala za ovu informaciju, već sam prijateljima koji imaju l6 javio ovo![]()
da ali opet ima hrpu mana... ali hvala za ovu informaciju, već sam prijateljima koji imaju l6 javio ovo![]()
Seriously?
Meni je mob cisto ok, jedino me razocarao ekran koji nije na razini ostalih motorola. Osim toga nikakvih primjedbi na mob...
po mome je primjedba ekran od 160x120 i podrška za skinove. no video zapis i slikanje je stvarno dobro usavršeno na ovoj motoroli...Izvorno postao BM0021
Imam ju ja već par dana i mogu samo reći da sam zadovoljan... Ima metalno kučište i ful je tanak... + ovaj moj ima 2 g. garancijepa tako... Samo pohvale...
video zapis je katastrofa.... skakuće slika nemože se snimati u realnom vremenu...Izvorno postao GoGs
Seriously?
Je ako ga ne namistiš. Meni odlićno snima u .mp4 formatu i sve se dobro vidi.Izvorno postao Compov
ma meni je jadno kad moraš sve namjestit... baš će netko ko kupi znat da treba namjestit pomoću kompa i onih programa...Izvorno postao a.k.
sve je to dobro... ali najviše me smeta ekran jer je strašno blijed.... šteta![]()
Seriously?
Meni osobno mob odlično izgleda, imao sam 3 komada i fakat je kučište jedno od boljih, najveća zamjerka je display koji je blijed i par godina iza konkurentnih na tržištu. Za tih par kuna kolko košta odličan mob.
Bookmarks