Koliko minuta mogu snimati video zapis motorolom l6,i jel ima mozda diktafon ili nesto slicno?
eh, mob nije odključan. Flashanjem mislim da se to ni ne može. od dodatnih funkcije tu je SAFE za pohranu podataka,pinova itd zaštićenih šifrom. ako te zanima modanje mobitela pročitaj sve "STICKY-e" na forumu Motorola pa ćeš vidjeti.Izvorno postao vivekananda
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Koliko minuta mogu snimati video zapis motorolom l6,i jel ima mozda diktafon ili nesto slicno?
diktafon ne, samo snimanje razgovora.Izvorno postao lodge
Dužina? mislim da je negdje oko 40 tak sekundi. nije se još otkrilo kako to produljiti.... barem ja nisam nigdje vidio...![]()
Kako je moguce produljiti snimanje i ako je moguce,ima 9mb a tako malo moze snimati,koliko pjesama moze stati na mob?
vidi moj post gore šta sam napisaoIzvorno postao lodge
![]()
taj mob mi ima odličan dizajn , ali jedno je sigurno : nikad ga neću kupiti
jel se smije znat zašto?Izvorno postao T O M O T
![]()
naravno da smijeIzvorno postao GoGs
. jednostavno imam osjećaj da bi se pokvario za nekih mjesec dana . nekako mi djeluje pretanak
![]()
![]()
neznam jel si ga koristio, ali ja sam ga koristio negdje oko 3 mjeseca i dobio sam totalno suprotan dojam. jako je čvrst, ima stabilan soft i sve je šljakalo u najboljem redu!Izvorno postao T O M O T
Jedina velika zamjerka displayu.![]()
zašto displayIzvorno postao GoGs
![]()
mislio sam da je on dobar
zato što ima malu razlučivost 160x120 i općenito je loš sam po sebi.... ekran je niže klase.Izvorno postao T O M O T
ja taj mob nikad nisam vidio ali sam čuo dobro o njemu
ima frend L6 srebrnu. mob je lijep,ali ekran je ocajan.
i zato mi je bolja L7 crna od drugog frenda![]()
Mob je ziher hardverski savršen (imam L2) , jako lijep dizajn. Jedino kaj mu fali je malo sonieriksonovskog softvera. mislim malo više userfriendly.
pa svaka firma ima entry-level.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Kako se snima govor, ako se smje znati?Izvorno postao GoGs
Nije loša, trenutačno je imam i fantastično radi. Ima BT, može se staviti MP3 za zvono, Negrebivo staklo, a i frend mi je stavio novi i stabilniji SW tak da mob za te pare kicks-ass!!!![]()
095/80-62-633
Bookmarks