jel ima netko motorolu L6? razmisljam da si ju mozda uzmem pa mi trebaju vase kritike/pohvale o tom mobu
jel ima netko motorolu L6? razmisljam da si ju mozda uzmem pa mi trebaju vase kritike/pohvale o tom mobu
Moja frendica kupila, ja sam oduševljen kako je tanak ljudi gledaju u mob kada izvadi telefon bolesno, Mob ima sve, jedino ima 9MB memorije (podržava mp3), ako ti nije važan MP3 ili imaš MP3 player kupujIzvorno postao dj_velja
![]()
Seriously?
nije mi bitno mp3, jer imam mp3 player.
Uskoro cu produzit ugovor s t-mobilom pa mogu kupit tu motorolu za 400kn sto je super jeftino.
A kakav je softver kod te motorole? Jer jednak onima na v300/525/600 ili je bolji?
Nemam pojma ali mi ide na živce kada skrolam po slikama npr. stisnem tipku za dolje 5 puta brzo i kada prestanem on još odrađuje svoje (skrola slike prema dolje), ako me kužišIzvorno postao dj_velja
Kod mog siemensa odmah ide kao po loju (brzo), ali mislim da je to kod svake motorole
Sve u svemu mob koji plijeni poglede, veli moja frendica da kada je bila u muzeju (i slikala gluposti) da je čula ljude kako šapuću "kako ova ima dobar mob gle!!!" Ludlo!
Seriously?
kakav je ekran u odnosu na druge motorole novije generacije (ove s 64k) ?
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Hm... meni je ekran ok ali ona ima neke sive "oblake" na ekranu kada je crn ekran a upaljeno je svjetlo znači kada s upaljenom kamerom pokrije kameru. Vjerojatno je to zato što ima TFT ekran. Odite u t-centar malo tipkajte pogledajte imate na to pravo!!! tako je ona jer sam joj rekao da kaže liku da izvadi i pokaže. međutim vjerojatno nije vidjela "oblake" jer nije kamera bila uperena na nešto tamno... Kada budeš kupovao dobro ga pogledaj je da sumnjam da ćeš na tom mobu naći neku drugu manuIzvorno postao Pharcyde
![]()
Seriously?
Bas nekaj razmisljam o kupovini, cijena nije strasna, a mob je za tu lovu pristojan...
enivej, thnx![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
jel rekla frendica kolko drzi baterija?
NisamIzvorno postao dj_velja
Budem je ujutro pitao pa napišem ovdje,moram joj tak i tak nešto prebacivat na taj mob.
Mislim da drži oko 3 - 4 dana. I super je kada spojiš na komp puni se
javim ujutro točno.
Seriously?
e. jel dobila usb kabel u paketu ili ga je morala posebno kupit?
nije dobila ali je imala digitalni fotić pa sam joj rekao da može s njim, jer mob koristi usb mini, kao fotić.Izvorno postao dj_velja
znači ovakav:
http://www.rueducommerce.fr/info/ima...-USB-5-C05.jpg
i upravo takav je na mobu prema tome...
Inače nije skup taj kabel običan usb samo sa usb mini završetkom
eh da i punjač ima završetak sa usb minijemtako da ga i puniš s njim
Seriously?
e ludnica. imam taj kabel.
sve sam blize da si ubodem taj mob
Eto vidiš mob je pre jednostavan nećeš otvorit uputstvaIzvorno postao dj_velja
a ima štošta... ja bi ga uzeo da imam takvu priliku kao ti,
ovako se moram zaje*avat sa teletom i pretplatom mislim kupit SE z520 međutim ne želim pretplatu jedino ako netko želi karticu s pretplatom da kupi sa mnom mob i potpiše , a ja sebi kupim start paketdam mu karticu s pretplatom besplatno koji će mi, samo da se riješim pretplate inače je 50kn mj. joj ja ošao off topic wopsss, e ja i pretplata lol, eh i da uspijem prodat taj cv65
sve u svemu MOTOROLA L6 je meni odlična![]()
Seriously?
Evo sad je kod mene veli da traje 2 dana ako stalno čačkaš po njemu slikaš, snimašInače garant bi mogao 5-6 dana
Seriously?
malo "mrsavo" s obzorim na specs:
Battery Standard battery, Li-Ion 820 mAh
Stand-by Up to 345 h
Talk time Up to 5 h 50 min
al pristat cu na kompromis
Ja baš mislim kupiti Motorolu L6, ali sam ju vidio samo u Simpa paketu, pa me zanima kakvo je stanje oko dobavljivosti iste koja je otkodirana na sve mreže.
Nešto sam čitao oko problema kod otkodiranja/skupih otkodiranja novih modela Motorole, pa me zanima više o tome: je li uopće moguće, kolika bi bila cijena?
Nećeš ju naći free, L6 je samo u T-mobile brandu, barem zasad, kao recimo E550 i V547.Izvorno postao pijani devuard
Nema problema sa dekodiranjem, već zahtjeva skupu opremu i dosta vremena...mora se mobitel rastavljat i radit TP. za cijenu mi se javi na PM
Ali, čudno mi je kako npr. neki Motorolin ovlašteni distributer nema l6, nego se on nalazi samo u T-mobile ponudi.Izvorno postao Inovator
![]()
Mislim da je to sve neka mafija i dogovor... ko će ga znatIzvorno postao pijani devuard
Seriously?
Meni je mobitel lud po dizajnu jer je tanak (tanji od v3), ali kao sam procitao ima los ekran samo 128*160 pixela.
prije bi reko da je t-mobil kupio licencu za distribuiranje l6 samo u t-mobil brendu u hrv
na gsm areni pise da nema tft ekran , nego cstn i 128x160
I koliko košta otkodiravanje prosječno? Nek napiše netko tko zna, da svi vide.
I kaj znači da se mora telefon rastavljati? Onda je to debilana, telefon više nije 'ko nov'...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
prosječno je u ZGu 160-200, zbog načina dekodiranja..Izvorno postao whiteboy
telefon se mora rastavit, jer se mora radit TP, da bi ga box skužio, nakon toga se tek radi unlock. radio sam nekidan jednog, treba neka 3h za sve. mobitel je nakon toga opet kao nov, nema nikakvih znakova da je rastavljan, jasno. Ne radi se to čekićem.
sve nove Motorole moram tako, jer sve imaju TP, od v360, do V3i, L6, L7....
smart clip je izbacio soluciju za V3 nove bez TP, nadam se da će isto i za ostale neptune modele. na tržištu danas ne postoji druga metoda, nažalost.
Meni je čovjek dekodirao L6 sa simpa na Vip za 5 minuta i bez ikakvog rastavljanja za 50 kn. (VŽ)Izvorno postao Inovator
Bookmarks