Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 91

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene zanima gdje se u ovom mobu uključuje status report za SMS? Isto tako, može li se srediti da ništa ne sprema u odlazne poruke? Stavio sam u opcijama prilagodbu i najbliže što mogu doći tome je da stavim da mi drži samo jednu poruku. A kako ne želim polurješenja, zanima me može li se i to regulirati.

Nadalje, nakon 40ak sekundi, kada mi je podešeno dsa se uključi pozadinski osvjetljenje, ugasi se cijeli zaslon, koji bi se trebao ugasiti nakon 2 minute. Pokušao sam skroz ugasiti gašenje zaslona, ali se svejedno ugasi nakon 2 minute. Prijedlozi?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pijani devuard
    Mene zanima gdje se u ovom mobu uključuje status report za SMS? Isto tako, može li se srediti da ništa ne sprema u odlazne poruke? Stavio sam u opcijama prilagodbu i najbliže što mogu doći tome je da stavim da mi drži samo jednu poruku. A kako ne želim polurješenja, zanima me može li se i to regulirati.

Nadalje, nakon 40ak sekundi, kada mi je podešeno dsa se uključi pozadinski osvjetljenje, ugasi se cijeli zaslon, koji bi se trebao ugasiti nakon 2 minute. Pokušao sam skroz ugasiti gašenje zaslona, ali se svejedno ugasi nakon 2 minute. Prijedlozi?
    Još ne znam

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pijani devuard

1. U meniju tijekom pisanja poruka, svaki put ponovo.
    2. Ne može.
    3. Ne isključi se zaslon, zaista se isključi samo rasvjeta

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    K700i
    Operater
    T-mob
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam uzeo L6 prije par dana. Nikad prije nisam imao Motorolu (samo Nokie i SEe), tako da se jos uvijek ne snalazim najbolje. Prilicno su mi komplicirani ti Motorolini izbornici. Ekran je OK, nije sad bas najbolji, ali nije ni ni katastrofalan. Mob je atraktivan jer je fakat tanak manje od 1cm i svi se non-stop ljepe za njega. Sve u svemu, dobar mob, ali ne za dulje vrijeme.
    To je naravno moje mišljenje....

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam totalno promijenio mišljenje o ovom uređaju Kakve sam gluposti pisao bože... Mob nije nešto ne može se stišati ili pojačati zvuk, svaki put kada šalješ poruku i želiš izvješće moraš na novo paliti izvješće, ekran je loš, baterija hm...,spor soft, 3d java igre ne rade baš brzo (štekaju)... ograničen je previše doduše, nije baš jednostavan kako sam napisao... tanak je ali i visok i širok, i ja bi napravio tanak mobitel...(sva elektronika bi stala u metar sa metar i bio bi tanak kao list papira ) Uglavnom nisam zadovoljan s ovim uređajem
    Zadnji uredio Compov : 03-02-2006 u 13:47
    Seriously?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Samsung s5230, Xperia X8
    Operater
    Tele2, BonBon
    Godina
    35
    Bodovi
    8.551
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.551, Nivo: 22
    Bodovi: 8.551, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 19,0%
    Ukupna aktivnost: 19,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

l6

može se stišat zvuk kada gledaš video ili slušaš pjesme stisni meni tipku i onda lijevo desno ovisno želiš li stišat ili pojačat

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da ali opet ima hrpu mana... ali hvala za ovu informaciju, već sam prijateljima koji imaju l6 javio ovo
    Seriously?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je mob cisto ok, jedino me razocarao ekran koji nije na razini ostalih motorola. Osim toga nikakvih primjedbi na mob...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekran je srednje kilav (ja imam v360v uz koju je SVAKI ekran srednje kilav) ali dobar, malo je manji od v360, boje su srednje, cstn (ne TFT), a LCD rasvijetljen tako da trebaš sunačane naočale u sobi ako ga oćeš pogledati. v525 isto ima znatno bolji ekran. Ikone nepregledne, pod kutom, kao Vodafone.

Telefon je debljine poput kutije CD-a. Baterija mi se čini kilavom jer je dosta manja od ostalih. Prednost: standadni mini-usb šteker i puni se i dok mi je spojen na notebook. Slova su dosta krupnija od v360. Tpke kao na v3, slabo rasvjetljena crvena i zelena slušalica.

Featurewise, ovo je Motorola v525 sa snimanjem videa, ali bez prilagodljivih kursorskih tipki, sa 7 MB slobodne memorije i dva načina traženja po imeniku.

Ovo je sve onako na prvi pogled jer ga imam pola sata.
    Zadnji uredio Pila : 14-01-2006 u 01:22

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Motorola s Linuxom i Javom
    By n-gage in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 08-08-2005, 00:42