Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 11 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 275
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Generalne upute. Da baterija mora biti puna do vrha. Drugim rijecima kad prikopcas na usb ili na punjac ne smije ti prikazivati punjenje, bez obzira bio indikator na 99%. Motorola Upgrade Wizard ti je jedan. Njega dobijes uz mpxlandov rom, a mogu i ja poslati na binariese. Treca stvar, trebat ces memorijsku karticu. Ako imas nekakvih podataka na njoj backupiraj ih na hard disk jer ce ih INSTALACIJSKI PROGRAM OBRISATI. Nakon sto si sve to ispunio, uzmi kabel u ruke, zgasi mob i obavezno izvadi SIM i memorijsku karticu iz moba te pokreni Motorola Upgrade Wizard. Prikopcaj kabel u komp ali ne i u mob. Dok drzis lijevu navigacijsku tipku ukopcaj usb kabel u mob. Windowsi ce te traziti modem driver. Njega mozes skinuti sa Motorolinih stranica ili jednostavno u google upises mpx200 modem driver i prvi link. Nakon sto si instalirao driver klikni na Next u Wizardu i on ce reci da je uspostavio komunikaciju sa mobom. Primjeti da je mob ugasen, tj. s njime jos nista ne radis. Selektiraj prvi dio slike (Part I.im) i flashaj mob. Pritom nemoj apsolutno nista drugo raditi, jer ako ti se zamrzne proces flashanja onda si nadrapao. I najbitnije je da imas strpljenja. Koliko god ti se cinilo da je proces zastao nemoj ga prekidati. Kad je proces prvog dijela flashanja zavrsio klikni Finish. Iskopcaj USB kabel. Izvadi bateriju na 5-10 sekundi i zatim ju ponovno umetni u utor. Napravi Master Reset. Nakon sto on instalira prvi dio, automatski ce pokrenuti mob. Nemoj ga prekinuti i pusti da dovrsi bootanje dok ti ne prijavi poruku o gresci. Nesto u stilu Device Authentication Failure i ispisat ce ti Device ID. Proces bootanja moze potrajati, samo je bitno da ga ne prekidas. Nakon sto ti je ispisao poruku o gresci, izvadis bateriju i pricekas 5 sekundi te ju ponovno umetnes. Nemoj paliti mob. Ubaci SD karticu. Opet pokreni Motorola Upgrade Wizard i napravi istu proceduru kao i kod prvog flashanja. Dakle, dok drzis lijevu navigacijsku tipku ukopcaj usb kabel. Pricekaj da ti prepozna mob (program, ne Windowsi) i unesi drugi image (part2.img ). Potom slijedi flashanje. Stvar moze biti znatno sporija ako koristis MMC karticu a ne SD pa je moja svesrdna preporuka da imas SD karticu. Kad je zavrsio sa drugim dijelom, opet pokreni Motorola Upgrade Wizard (bez ikakvog medjukoraka) i kad te zatrazi flash file daj mu part3.img. Zadnji ce se dio flashati kroz par sekundi i to te ne bi trebalo zabrinjavati. Nakon toga odspoji kabel i izvadi bateriju na 5 sekundi pa ju ponovno umetni. Master Reset (Plava tipka i paljenje zajedno). Dobijes tri opcije. Ukljuci Clean Reg Hive i Format Storage. To radis tako da se pozicioniras na opciju i potom Action tipka. Klikni na Done. Kad je to gotovo, pricekaj da se mob boota. Trazit ce te da umetnes SIM karticu. Iskljuci mob, umetni SIM karticu i pokreni ga. Unesi PIN i to je to.
    Zadnji uredio Inovator : 24-11-2006 u 04:18
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire & One X
    Operater
    Vip
    Godina
    36
    Bodovi
    7.994
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.994, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ttperic
    Generalne upute. Da baterija mora biti puna do vrha. Drugim rijecima kad prikopcas na usb ili na punjac ne smije ti prikazivati punjenje, bez obzira bio indikator na 99%. Motorola Upgrade Wizard ti je jedan. Njega dobijes uz mpxlandov rom, a mogu i ja poslati na binariese. Treca stvar, trebat ces memorijsku karticu. Ako imas nekakvih podataka na njoj backupiraj ih na hard disk jer ce ih INSTALACIJSKI PROGRAM OBRISATI. Nakon sto si sve to ispunio, uzmi kabel u ruke, zgasi mob i obavezno izvadi SIM i memorijsku karticu iz moba te pokreni Motorola Upgrade Wizard. Prikopcaj kabel u komp ali ne i u mob. Dok drzis lijevu navigacijsku tipku ukopcaj usb kabel u mob. Windowsi ce te traziti modem driver. Njega mozes skinuti sa Motorolinih stranica ili jednostavno u google upises mpx200 modem driver i prvi link. Nakon sto si instalirao driver klikni na Next u Wizardu i on ce reci da je uspostavio komunikaciju sa mobom. Primjeti da je mob ugasen, tj. s njime jos nista ne radis. Selektiraj prvi dio slike (Part I.im) i flashaj mob. Pritom nemoj apsolutno nista drugo raditi, jer ako ti se zamrzne proces flashanja onda si nadrapao. I najbitnije je da imas strpljenja. Koliko god ti se cinilo da je proces zastao nemoj ga prekidati. Kad je proces prvog dijela flashanja zavrsio klikni Finish. Iskopcaj USB kabel. Izvadi bateriju na 5-10 sekundi i zatim ju ponovno umetni u utor. Napravi Master Reset...

NASTAVAK SLIJEDI...
    Zar nebi trebalo izvadit bateriju(i obavit cjeli taj proces bez baterije) skupa sa SIM i memorijskom karticom, ili je tako samo za mpx220??
    Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apsolutno ne. On tijekom master reseta rekalibrira bateriju i esencijalno je da baterija mora biti unutra.

A sim kartica izvadjena.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire & One X
    Operater
    Vip
    Godina
    36
    Bodovi
    7.994
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam sinoc bez baterije.(MPx220)
    Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire & One X
    Operater
    Vip
    Godina
    36
    Bodovi
    7.994
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moja greska.

Kad se pokrene Motorola Mobile Upgrade Wizard za mpx200 pise da se ne vadi baterija a za mpx220 se treba izvadit.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    mpx200, SE 610i
    Operater
    T-com, Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sto mislis pod ovom: " jer ako ti se zamrzne proces flashanja onda si nadrapao" ...

mene zanima...ak i zjebem nesto...moze li se to lagano opet flashati..ili postoji mogucnost da mobitel ode u vjecna lovista?...

Mislim da imam SD karticu od 512MB...

Rade li programi i igre koji su mi sad na W2003?...
    mpx200, V360, SE K610i

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam upravo digao prvi dojmovi... odlično, nevjerojatno brzo reagira!

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kakvo je stanje sa baterijom na MPX200 sa WM05?
    Traje li kraće ili ...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gle, ako ti prekineš flash proces onda gotovo sigurno možeš poslati mobitel poslati u smeće. U osnovi rizik nije toliko vrijedno spomena jer se u 98% slučajeva na normalno podešenom računalu to ne dogodi. Samo spominjem da ako se dogodi da je to jako loše. I ne, ne možeš reflashati mob pa da očekuješ da će ti to riješiti problem.

Ne rade svi programi. Npr. meni konkretno nisu radili ProfiMail (BSOD i mob se mora restartati), Opera mi je uspila nakon malo nagovaranja, PocketMusic mi je za***avao sa WMA glazbom i prijevodom (bio mi je nakon crackanja na kineskom bez obzira što sam kopirao mui file), a Sprite Backup mi nije radio. Eh da i SPB Gprs Monitor te GPRS Traffic Counter mi ne rade. Wormsi su uredno radili, isto kao i ClearVue, Resco 5.15, xBar 3 i ostatak družine.

@phnikola: Nope. Traje jednako dugo, ovisno što radiš? Evo meni je proživjela na 650mAh bateriji 4 sata uporabe IE-a paralelno sa IM+ što je fantastičan rezultat (u istom scenariju na WM2003 je trajala oko 2 i pol sata).

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gle, ako ti prekineš flash proces onda gotovo sigurno možeš poslati mobitel poslati u smeće. U osnovi rizik nije toliko vrijedno spomena jer se u 98% slučajeva na normalno podešenom računalu to ne dogodi. Samo spominjem da ako se dogodi da je to jako loše. I ne, ne možeš reflashati mob pa da očekuješ da će ti to riješiti problem.

Ne rade svi programi. Npr. meni konkretno nisu radili ProfiMail (BSOD i mob se mora restartati), Opera mi je uspila nakon malo nagovaranja, PocketMusic mi je za***avao sa WMA glazbom i prijevodom (bio mi je nakon crackanja na kineskom bez obzira što sam kopirao mui file), a Sprite Backup mi nije radio. Eh da i SPB Gprs Monitor te GPRS Traffic Counter mi ne rade. Wormsi su uredno radili, isto kao i ClearVue, Resco 5.15, xBar 3 i ostatak družine.

@phnikola: Nope. Traje jednako dugo, ovisno što radiš? Evo meni je proživjela na 650mAh bateriji 4 sata uporabe IE-a paralelno sa IM+ što je fantastičan rezultat (u istom scenariju na WM2003 je trajala oko 2 i pol sata).
    Vidio sam negdje na iphone-forum.org compability list pa si pogledaj...
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    mpx200, SE 610i
    Operater
    T-com, Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gle, ako ti prekineš flash proces onda gotovo sigurno možeš poslati mobitel poslati u smeće. U osnovi rizik nije toliko vrijedno spomena jer se u 98% slučajeva na normalno podešenom računalu to ne dogodi. Samo spominjem da ako se dogodi da je to jako loše. I ne, ne možeš reflashati mob pa da očekuješ da će ti to riješiti problem..

znaci..nestane struje prilikom flasha...i mobitel je za baciti?...hmmm...
    mpx200, V360, SE K610i

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Mpx200
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li moze neko da mi pomogne, nigdje ne mogu da nadjem MPX200 MODEM DRIVER???

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Budem. Evo i mojih kompletnih dojmova o novim Windowsima, pa uživajte čitajući

Mislim da je dovoljno da kažem, prije nadogradnje sam htio baciti mobitel u smeće, a poslije ga ne dam ni za živu glavu

Sporost? Pa recimo da je razlika kao između Windowsa 95 i 98 u brzini. Nakon što sam instalirao nema više glupih trzajeva u izbornicima, koji se otvaraju glatko, a prostor je još bolje iskorišten, tako da stvarno nemam zamjerki. Start izbornik je doživio redizajn, tu je sad 9 velikih ikona (grid view) a izbornici u dnu su More i Menu (za Add Speed Dial). U svakom slučaju vrlo dobrodošla promjena. Ima tu još nekih kozmetičkih promjena, ali bitno je samo napomenuti da je ovo sučelje puno brže, kompaktnije i jednostavnije za korištenje od starog iz WM2003. A tu je i činjenica da je čitavo sučelje nekako lakše.
    Jedino veće usporenje sam primjetio tijekom instalacije programa (pogotovo velikih) i sustav se uspori recimo 1-2 minute nakon završetka instalacije. Ništa strašno samo mi je instalacija kompletnog sustava potrajala malo duže.
    Baterija...značajne promjene. Uporaba IE-a paralelno sa IMplus i xBar 3-om (switch aplikacija) bi na starim Windowsima iscijedila bateriju za 2 i pol sata. Sada na rezervnoj bateriji (650mAh) traje oko 3:40. Vanjski LCD se automatski gasi kad otklopim mob da štedi bateriju. Ostalo nisam provjeravao, ali imam dojam da se na vijeku baterije značajno poradilo.
    Kompatibilnost aplikacija...bolna točka. Izuzmemo li razumljivu činjenicu da ne rade sistemski programi (Sprite Backup i AV program), nije mi ni radio ProfiMail (pri pokretanju BSOD i restart Windowsa). Opera se također nešto bunila na početku (poslije je proradila, doduše bez naših znakova - da gledao sam u opera.ini, ali nije radilo), a PocketMusic mi je nakon crackanja bio na kineskom jeziku (unatoč postojanju 0409 mui filea koji bi trebao držati program na engleskom). Emulatori i razni tweak i registry programi su radili (Microsoft je u ovom segmentu znatno poradio i vidi se da je uložio jako puno truda u razrađivanju strukture registryja). Nažalost nisu mi radili ni GPRS Traffic Counter ni SPB GPRS Monitor što znači da sad baš nemam mogućnost motrenja GPRS prometa.
    Windows aplikacije...ne moram spominjati da su sve aplikacije doživjele redizajn, a Messaging (novi naziv za Inbox) je dobio i mogućnost slanja slika te voice recordinga uz poruku (nažalost ne i ostalih tipova datoteka). Sučelje je sad bolje organizirano. Još uvijek nema sposobnost saveanja attachmenta osim zaobilaznom metodom zavirivanja u Windows\Messaging mapu i prema veličini attacha ga locirati te iskopirati na neku svoju lokaciju. IE je konačno dobio mogućnost prikazivanja frameova. UFPCroatia-u je učitao bez greške, a vidim da je i porađeno na potrošnji resursa. Nažalost još uvijek mi nedostaje mogućnost downloadanja datoteka, ali je barem integracija sa WMP-om 10 poboljšana pa se po tom pitanju ponaša kao i IE6. Mana mu je što ne može otvoriti više prozora, kao ni više instanci programa što znači jedna stranica or use Opera. PocketMSN je također nešto bolje organiziran, a logiranje na MSN mrežu je ubrzano za nekih 10-ak %
    ActiveSync sad po defaultu koristi PC konekciju kad ga kablom spojim na PC, što meni nije od prevelike koristi. ActiveSync je sad puno pouzdaniji i više nemam nikakvih problema sa sinkronizacijom i spajanjem na PC, kao što je to bio slučaj sa prethodnim verzijama.
    Windows Media Player je po meni postao doslovce killer aplikacija. Nedostaje mu još uvijek OGG podrška (što mislim da neće nikad dobiti) i uređivanje playlisti. Ipak, različite streaming pogodnosti su jako dobre i stvarno mi je šteta što ne podržava QuickTime i Real formate.
    Dodana je nova aplikacija za pregledavanje slika. Čitav se sadržaj prikazuje u obliku thumbnailova, a radi jako brzo. Moguće su osnovne operacije na slikama (konverzija u drugi format, crop, rotate i automatska korekcija boja te slanje putem IC-a, E-Maila i slično).
    Download Agent je nova aplikacija koja je tu da zamjeni nedostajući File Manager. Naime moguće je pomoću nje instalirati aplikacije u queueu. I vidjeti stanje downloada aplikacija u mob.
    Modem Link je još uvijek bubav, ali sad uz malo mučenja mi je proradio i radio stabilno, tako da Motorolu mogu koristiti kao pomoćnu vezu prema Netu...(inače ROM sam skidao putem GPRS-a, a ne 28.8k veze)
    Nedostaju...Java MIDP, File Manager, MMS, SIM Manager i Task Manager, tako da je jedini način da prebacite kontakte putem ActiveSynca sa Outlookom. Eh da, jesam li spomenuo da stara baza kontakata nije kompatibilna sa novom.
    Arhitekturalne promjene...Glavna novost je Persistent Memory Storage, a vjerujem da svi znate sve o tome. Ja ću samo reći kako to izgleda u praksi. Sistem se instalira na memoriju telefona i memorijsku karticu i koristi sav raspoloživi prostor kao memoriju telefona. Drugim riječima, sustav automatski određuje gdje će se fileovi iskopirati. Naravno, mp3-ice, avi-ji i slični fileovi logično da idu na mem. karticu. Pozitivna osobina toga je što nema zagušenja sustava. Sustav će normalno raditi imao 2MB Cachea u Operi ili 100kB. Prethodno je ovakav scenarij rezultirao u reinstalaciji Windowsa. Loša je osobina što se mob neće bootati bez memorijske kartice. Poslije će biti moguće normalno raditi, ali nećete moći ništa pokrenuti jer se sve korisničke aplikacije nalaze na mem. kartici. Memorijska kartica će uredno raditi u drugim uređajima, a moguće je i umetnuti drugu karticu sa identičnim pozicijama datoteka pa će stvar uredno raditi i druga će se kartica moći koristiti.
    Ne bih bio ni približno toliko sretan da nije ispravljenih iritantnih bugova. Više nema iritantnih bugova u pisanju poruka, pa je tipkanje kudikamo brže. Izbornici se otvaraju trenutno, a tipkanje se u normalnim okolnostima (čitaj: IE ne otvara stranicu u pozadini) vrši bez delaya.

Da se mene pita, ja bi ovom OS-u dao čistu peticu. Neke opcije nedostaju, a i napredak nije baš prevelik. Unatoč tome, mobitel mi se nakon ove nadogradnje doslovce preporodio. Nedostatak aplikacija jest zasad problem, ali za nekoliko tjedana će se i to riješiti.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Mpx200
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A gdje mogu naci MPX200 MODEM DRIVER

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Zamsung & Win Mobile
    Operater
    T-Mobile 098
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ttperic wrote:
    Motorola Upgrade Wizard ti je jedan. Njega dobijes uz mpxlandov rom, a mogu i ja poslati na binariese.

Ajd posalji na hr.alt.cellular.gsm.binaries ako nije bed.
    www.gadgethive.com Gadget E-Zine
    PDA / SMARTPHONE / GADGET

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Budem sutra poslao zato jer nema smisla da preko 28.8k veze saljem 6mb file.

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ ttperic:
    Dobra recenzija, cini se da je WM 5.0 prava stvar za mpx200...

Jel znas koliko OS zauzima prostora na kartici? Kako funkcioniraju igre? Video rendering?
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da se nadovežem na ttperica i prije navedeno...

Nedostaje zasebno podešavanje eksternog ekrana što znači samo jedan stil prikaza i ovisnost postavke pozadinskog osvjetljenja istog o postavkama glavnog ekrana.

Nemogućnost pristupa aplikacijama na sim kartici (dakle ništa od npr. VIP.meni usluge).

SIM manager nepostoji kao zasebna aplikacija, ali su sve njegove opcije integrirane kroz izbornike u kontaktima i porukama.

Više stavki za opis kontakta i njihov pregled.

Pri pozivanju broja on se rastavlja pa ga je lakše vizualno uočiti npr. 0912345678 će biti prikazan (091) 234-5678.

Nakon gašenja mobitela prethodno pozvani programi na zabilježeni na traci s kraticama homescreena ostaju zapamćeni i pojavljuju se prilikom slijedećeg paljenja.

A sada zanimljivosti kod unosa teksta pokotovo u porukama:
    Praktičan koncept biranja načina, vrste veličine znakova (postoje izbornici).
    Kod biranja odredišnog kontakta piše ime i broj.
    Pri izlasku iz poruke pita da li je želite spremiti (spasonosno!).
    Prikaz broja upisanih znakova sad je ispod pokazivača upisa.
    I najzanimljivija novost kod poruka je da mob pamti fraze koje ste upisali npr. ako napišete "malo mače" i to izbrišite ili kasnije ponovno idete napisati pri upisu riječi "malo" i stavljanja razmaka mob automatik stavlja "mače" kao opciju, a ako neželite "mače" samo nastavite pisati i "mače" nestaje (veoma praktično rješenje!).

E sada što se tiče baterije, iako je prerano za govoriti imam dojam da je potrošnja manja... Nemojte se premišljati dignite taj WM2005

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Rospaya: 11MB. Igre RADE!!! Doom, Quake, PocketSNES radi. Ugrađeno WMP podržava samo WMV, 3GP, WMA, WAV, MP3. Za DivX-e, MPEG-e i slično je potreban TCPMP. Radi savršeno. Benchmark mi je dao 20% bolji score nego na WM5.0.

@Ostali: Evo roknula prva instalacija WM-a. Neš sam zabrljao u sustavu (prćkanjem po registryju) i morah reinstalirati Windowse. Sad divota opet štimanja Da ne mislite da je zbog trodjelne instalacije nemoguće na jednostavan način reinstalirati Windowse, dovoljno je samo napraviti Master Reset i odabrati Clean Reg Hive i reinstalacija započinje. S tim da ako hoćete sve zbrisati, onda odaberete i Format Storage.

@jay: Vi'š zaboravih spomenuti ovo za homescreen te za poruke i prompt za saveanje. Eh da...ne očekujte da vam piše kvačice. Tj. nema podrške za pisanje HR znakova.
    Ono što meni nedostaje jest opcija za landscape ekran tj. da u IE-u mogu fino prikazivati Web stranice po duljini a ne širini ekrana.

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Rospaya: 11MB. Igre RADE!!! Doom, Quake, PocketSNES radi. Ugrađeno WMP podržava samo WMV, 3GP, WMA, WAV, MP3. Za DivX-e, MPEG-e i slično je potreban TCPMP. Radi savršeno. Benchmark mi je dao 20% bolji score nego na WM5.0.
    Mislis na WM 2003? Inace, za PPC postoje par programa za mijenjanje orijentacije ekrana, mislim da onda postoji i za Smartphone. Nydot Virtual Display i sl.
    www.gadgethive.com

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nope. Tražio, ali bezuspješno. Mogu jedino u TCPMP-u iskoristiti vertikalnu širinu.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Huawei Ascend P1
    Operater
    Vip M
    Godina
    50
    Bodovi
    8.129
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.129, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ,wm2005 je gore,sve fino izgleda ali nema win explorera,nema mms-a ,trenutno ActiveSync ne prepoznaje mob ,vidjet cemo....
    Alcatel OT Max--Ericsson T10@T18--Nokia 3510--Moto Mpx200--Siemens C75--Moto C261--Mpx220--Sam D600--N6680-N6131-M600i-N E61i-N2610-HTC Legend-HTC Desire-Motorola Defy-Iphone 4s-GSmart GS202-GSmart Aku A1

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo neradi mi Resco Task Manager molim nekog da linka alternativu

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kuzim. Kako ne prepoznaje mob. Ja ga upalih, ukopcah usb kabel i radilo je otprve. Eh da, imas delay od 15-ak sekundi prije nego ActiveSync prepozna mob, pa malo pricekaj. Eh da, sad se sjetih, ako si koristio Modem Link fju, onda obavezno moras ici na Deactivate, jer Done vise ne prekida konekciju, nego moras iskljucivo deaktivirati modem.
    @jay: Radi SP Task Manager od Bynarisa. Verzija 2.1.1 je u potpunosti kompatibilna sa WM 5.0.
    Zadnji uredio T-Maca : 27-12-2005 u 09:25

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Huawei Ascend P1
    Operater
    Vip M
    Godina
    50
    Bodovi
    8.129
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto instalirao sam wm2005,sve 5 ,lijepo izgleda,nema file explorera ni mms - to je ono kaj sam primjetio iz prve.

ActiveSync mi nije htio prepoznati mob pa sam ga restartao ,i vise se nije mogao bootati ,prije toga sam ga 3-4 puta restartao i bez problema.

Sad sam se vratio na 2003 ,da mi mob ipak radi!

Kak je kod vas?
    Alcatel OT Max--Ericsson T10@T18--Nokia 3510--Moto Mpx200--Siemens C75--Moto C261--Mpx220--Sam D600--N6680-N6131-M600i-N E61i-N2610-HTC Legend-HTC Desire-Motorola Defy-Iphone 4s-GSmart GS202-GSmart Aku A1

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 11 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Windows Mobile 5.0
    By jay in forum Windows Mobile
    Odgovora: 75
    Posljednji post: 31-07-2006, 19:05
  2. wm5 na MPX200...????? koliko je tu istine
    By mpx-200 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 13-08-2005, 03:02
  3. MPx200 Wi-Fi!