namjeravam ubaciti nebrandirani v547 monsterpack, pa me interesira je li moguće napraviti backup brandiranog (T-mobile) softvera koji je trenutno u uredaju? Cisto zbog garancije.
namjeravam ubaciti nebrandirani v547 monsterpack, pa me interesira je li moguće napraviti backup brandiranog (T-mobile) softvera koji je trenutno u uredaju? Cisto zbog garancije.
karabaja @ gmail.com
Pa sa flesh backup-om napravi fullbackup...
prvo sam to probao. ne funkcionira. "baci" telefon u flash mode i tako je stajao pola sata.Izvorno postao JA_SAM
karabaja @ gmail.com
probaj ponovno... Ako neide, onda napravi samo backup flexa
Mozda nesto nisi stavio kako treba,evo ovako bi trebalo da izgleda
http://img465.imageshack.us/img465/1450/image16yc.jpg
Ne funkcionira. To mi se desava odkada je zamijenjena ploca u servisu. Javalj gresku "cannot access flash interface" kod flashiranja. Kod backupa ga postavi u flash mode i ništa se ne dešava...![]()
karabaja @ gmail.com
Rješio sam problem. Baterija je bila prazna pa je bootloader sprejecavao flash. Flashan je uspješno.
No, stvar je u tome da ga FlashBack up ne podrzava. Pri backupiranju javlja "the model is not supported". Probao sam i sa 64 i 32 MB. Uvijek ista prica. Na zalostflashao sam ga bez backupa. Ako netko uspije backupirati T-mobile soft, neka mi se svakako javi.
Sretan Božić (svim vjernicima)![]()
karabaja @ gmail.com
Izvorno postao goran.matic
ako ga netko i napravi, neće pasati na tvoj mob....
Bookmarks