Ova je tema malo puno skrenula sa puta pa ju mičem na prikladnije mjesto.
Ali sada ga svi sprdamo sto ima Cigletinu (3650) pa ce mozda i to biti razlog zamjene![]()
Forumaš godine :)
Ova je tema malo puno skrenula sa puta pa ju mičem na prikladnije mjesto.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
mozda droga,trava,organi,ugrozene zivotinjske vrste.....:s
Ako si gladan pojedi nesto
"malo" je skrenula![]()
![]()
![]()
@viki: prebacuješ mi odgovornostkaj neda ti se dilejtat oftopik postove
Al slažem se, (novorazvijena) tema je zanimljiva pa nek ide...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mogao bi mu onda ja maznut tu "ciglu" pa nek si on kupi neki mali, neki sl55![]()
maraschino - PTICICA
pa to ti nece biti problem, dodji do Vinkovaca i dogovorit cemo nesto
![]()
Točno tako zanimljiv pogled na kupovinu mobilnih telefona. Nego koji je smisao mijenjati mobitel tako često? Može li se to uspoređivati sa ženamaPoslao: whiteboy
@viki: prebacuješ mi odgovornostkaj neda ti se dilejtat oftopik postove
Al slažem se, (novorazvijena) tema je zanimljiva pa nek ide...kad nađeš pravu ne mijenjaš ju
![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Sad posto ste se vi izgustali, ptkrit cu vam ja svoju tajnu!!!
Moj otac je poginu, zivim samo s mamom...toliko o bogatom tati. Studiram na dva faxa i paralelno radim u jednoj privatnoj tvrtki koja me poprilicno dobro placa...
Tko zeli kao ja, good luck!!!
MariO
Pa šta ste napali čovjeka, mario samo ti mijenjaj mobitele zaslužio si plaćaš ih svojim novcem.![]()
Svatko ima svoj gušt...
I ja bi rado ali...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ja bi vrlo rado mjenjao češće telefone ali ipak ne tako često jer se valjda ne stigneš ni naviknut na telefon a već imaš drugi... ne stigneš ni funkcije proučit, ni glasovne naredbe snimit...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hvala mobyfanice na lijepim riječima...
MariO
Bookmarks