Konacno sam se docepao tog mobitela, jucer sam malo shoping pa sam ga kupio. Aparatić je stvarno savrsenog dizajna-nevjerojatno! Toliko je sladak da SPAVA KRAJ MENE NA JASTUKU!!!
Konacno sam se docepao tog mobitela, jucer sam malo shoping pa sam ga kupio. Aparatić je stvarno savrsenog dizajna-nevjerojatno! Toliko je sladak da SPAVA KRAJ MENE NA JASTUKU!!!
MariO
Ajd malo se raspisi..
Gdje si ga kupio?
Za koliko?
Ajde malo..
--
. [Lejzermaster]
kakve su tipke?
p.s.kaj tebi rastu pare na drvecu? daj mi malo tih sjemenki!
moze i meni malo...![]()
Ako češ već dijeliti, možeš i meni![]()
maraschino - PTICICA
Eh sada se i tu moraš raspisati, reci SVE, kolko ti traje baterija ma SVE SVE!![]()
![]()
Mobyfan-ica se baš zapalila za SL55
![]()
![]()
![]()
maraschino - PTICICA
mario_mario je meni sumnjiv tip... sad ga je ko fol kupio a sutra će ga dati u oglasnik...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
A prije par dana isto s T610... al reko je meni čovje prije nekih mjesec dana da je promjenio prek 90 mobitela... sad je valjda ta brojka već premašila 100![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa ljudi da ja imam tolko para, i ja bi se tako ponaso sta se cudite?!
ne mora znaciti da ima, mozda samo umije poslovati na ispravan nacin... mozda je uvijek na pozitivnoj nuli sa mijenjanjem mobova...![]()
![]()
![]()
![]()
PRVO: sta se tice poslovanja, ja studiram pravo pa je svima valjda jasno kako sam jadan pri trgovanju, cca. gubitak mi je u pez godina preko 10000 eura na mobitelima.
DRUGO:sl 55 mi je 104. mobitel
TRECE:
-ekran je dakle poboljšan, nema 256 nego ipak 4096 boja, i nema na kraju mp3 kako se govorilo da ce imati.
-sta se tice baterije nemam pojima, ja sam ga punio cijelu noc i u toku danasnjeg dana pomakla se za 2 , dakle...brijem da je 2-3 dana trajanje baterije, makar je relativno to....
-tipke mu malo prejako skljocaju, al su ok...kratkog hoda i jednako osvijetljene....bolje nego na s55
-nema plavogzuba
-fora je u igricama neka simulacija putovanaj kroz planine, cvijece i more....fora ideja koju mogu jos malo doraditi
-melodije klasicne 16polifonske
ima snimanje koje se zove" dictating machine" pa pretpostavljam da se moze nesto dulje snimi,makar nisam jos probao
-govorno biranje i upravljanje super funkcionira
-kapacitet kamere poboljsan...oko 108 slika niske im i 20 tak visoke...mislim da su mogli i jos bolje
poklopac na izvlacenje dijeluje kvalitetno
MariO
Malo matematike:Poslao: mario_mario
PRVO: sta se tice poslovanja, ja studiram pravo pa je svima valjda jasno kako sam jadan pri trgovanju, cca. gubitak mi je u pez godina preko 10000 eura na mobitelima.
DRUGO:sl 55 mi je 104. mobitel
10000 eura si izgubio?
Sto znaci 10000 Eur : 104 mobitela = cca 96 Eur po mobitelu (cca 720 kn)
Imao si preko 104 mobitela u 5 godina?
5 godina * 365 dana = 1825 dana
1825 dana : 104 mobitela = cca 17 dana i 12 sati.
Sto znaci da si mobitel mijenjao svakih 17 dana i uredno pri tome gubio u prosjeku 720 kuna?
Sto opet znaci: 720 kuna : 17 dana = cca 41 kuna/dan
Sto znaci da dnevno gubis 41 kunu (i tako 5 godina) samo zato jer mjenjas mobitele.
Studiras pravo?
Odakle ti svakih 17 dana 720 kuna (i tako 5 godina)?
I ja studiram (doduse ne pravo) pa me zanima.. mozda bi se i ja mogao poceti baviti tim cim se i ti bavis, pa bi mogao mijenjati i ja malo mobitele.
Zadnji uredio Lejzermaster : 24-05-2003 u 08:08
--
. [Lejzermaster]
Dobra matematika... nego čime mu se stari bavi? Možda se tu krije rješenje?![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
joj ljudi ja neeznam kak cu skupit 2000 eura za auto za godinu dana a neki trose 10000eura na j.... mobitele
Što ste se dečki okomili na maria; da si barem ja takvo što mogu priuštiti.
Ja već 2 godine koristim stari SL45...
(ali nisam još spreman mijenjati ga)
maraschino - PTICICA
I ja bi si takvo što volio priuštit! Eh da mi je znati marievu tajnu...Ja sam na medicini a 720 kuna ne mogu skupit za 17 dana (ni za 170 dana) ni da se bavim prodajom organa..
(dobro ajde, možda na taj način i bi..).
Naravno svaka čast mariu što to uspjeva! Još da bar podjeli tajnu s nama...Stvarno 104 mobiela je brojka vrijedna divljenja! Mislim da ni kroz ruke Mobilovaca nije toliko telefona prošlo...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ajde Mario, podijeli tajnu, i mi bi voljeli promijeniti mob, pa makar jednom godišnje...
maraschino - PTICICA
velike ti tajne, tata ima puno para i daje mu kolko on oce, sretan covjek
Upravo to...imam ja prijatelja kojemu su ukrali i s55 i t68i pa je sada na 3650..vjerovatno misli da ga ne mogu ukrasti jer je prevelik pa ce ih skuziti:-p. Ako mu ga ukradu 100% ce mu rista uzeti p800...vazno je imati bogate roditelje i na konju si.ALI NIJE SVE U NOVCU !
Forumaš godine :)
Znači tom tvom frendu se u biti isplati kad mu ukradu mob. E to još nisam čuo, al neka, blago se njemu![]()
maraschino - PTICICA
Isplati mu se, al ga cijelo drustvo tako isprda kad mu netko ukrade telefon da pozali sto se je rodio![]()
Hmmm....
maraschino - PTICICA
Pa ispradju ga ili bolje reci isprdamo ga sto se kurci sa telefonima... ostavlja ih po stolovima u kaficima navecer kad budu puni itd itd...![]()
![]()
![]()
A kad tako lako dobije novi, onda se lako bahatiti![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks