Prikazujem rezultate 1 do 25 od 65

Threaded View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs
    PDS ti je ok, samo ti je fora što nisi stavljao sa ramdlr-om nego sa flashbackupom! Napravi po mojem postupku koji imaš ovdje na forumu i mora raditi.
    Otišao sam po tu Motorolu v525, i sada je oslobođena v58 terora! Hvala na savjetu!

Očito je problem bio u tome što FlashBackup nije dobro zapisao popravljeni PDS za v525 (valjda jer sam koristio Custom). Budem javio Randomu da pogleda i popravi. Ubacio sam ga s RAMLDR, odvratan program, ali je izgleda napravio posao.

Onda sam malo činio eksperimente. Telefon sam vratio i na originalni v38vodafone soft, pa ga vratio ponovo na v72. Sve sam to radio s FlashBackupom v2,59. Imao sam kompletne flasheve, sa svime. To mi je zapravo bio glavni razlog zašto sam htio v525 osloboditi od v58 softa, jer na svojem v360 nemam živaca eksperimetnirati jer traje 3 sata da napravim backup (umjesto 7-8 minuta) a nemam ni novi flash.

Najzanimljivije u prošlom odlomku jest da sam u FlashBackupu lijepo odznačio Flex i Language pack, pa ih je izbacio (preskočio zapravo) i iz v38 i v72, te ostavio sve moje slike, tonove, postavke i hrvatski jezik Dakle, nisam pregazio podatke i konfiguraciju, što nisam želio pregaziti.

Sada samo to moram probati na v180 od drage, pa da ga sflasham na noviju verziju, a probao bih i na v360 kada ne bi trajalo sve po tri sata

Nezgodna posljedica promjene firmwarea na ovoj v525: autoupdate sata je sasvim podivljao! Pokazuje da je 2050. godina! Prečaci su nastradali, iako nisam dizao firmware nego samo flash. Popis prečaca je ostao kakav je bio ali su pozivali besmislene radnje. Možda se nešto dogodilo s tipkovnicom, čini mi se da strelica ka dolje ne prihvati od prve (mada ne mogu ništa tvrditi jer ja taj telefon ne korisim, pa ne znam da to nije radio i ranije, a od osobe čiji je, ne može se ništa upotrebljivo saznati).
    Zadnji uredio Pila : 31-01-2006 u 12:48

Slične teme

1. Potreban boot loader!
    By miroo in forum Motorola
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 06-11-2005, 14:44

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove