= Citat = Izvorno postao GoGs
ti griješiš samo zato što konvertirani PDS vračaš sa flasbackupom. Ajd ak ti se neda zahebavati, pošalji meni PDS, ja ti ju sredim kak se spada, pa je ti vratiš natrag u mob, ali ne sa flashbackupom nego sa RAMDLR-om! inače ti neće raditi!
Mogu ti poslati PDS da baciš oko, ali mi se čini da je on uspješno sređen. I dobro skinut i dobro konvertiran. Onako, odoka. Ostavi mi pliz e-mail u PM pa ti pošaljem PDS da ga vidiš, je li OK.

Nisam ranije koristio FlashBackup, nego tek od prije koji mjesec-dva. Čini mi se da radi OK, backup mi je uspješno napravio i vratio. Ne vidim zašto ne bi PDS uspješno vratio, ja mu ručno upišem potrebnu adresu, ne korisim njegov Default, nego idem preko Custom. Ako ga je dobro skinuo, trebao bi ga dobro i vratiti. RAMDLR me zeka, ne želi baš raditi pa sam ato od njega bio odustao. Ali, uvijek mogu probati ponoviti

Volio bi da mi je negdje naći dobru dokumentaciju ili disasembler za procesor koji se koristi u Motorolama pa da mogu sve normalno pogledati a ne ovako kao ćorava koka.