Hm i meni telefon mrtav! Ne mogu uopće doći u flash mode s *,# i kad idem stavit backup,javlja -error sending loader? Ima ko ideju?
Hm i meni telefon mrtav! Ne mogu uopće doći u flash mode s *,# i kad idem stavit backup,javlja -error sending loader? Ima ko ideju?
Izvadi bateriju,pričekaj koju sekundu, i zatim drži * i # onda bateriju stavi unutra! Kak je GoGs tamo davno reko, malo "akrobacije"! Onda će ti ga sigurno prepoznat!Izvorno postao mandarinko
Ali kad sam već tu, ja imam drugi problem; Jednostavno nemogu pregazit PDS od 58R da stavim konačno nešto drugo! Hebem se već tjedan dana i ništa. A radim sve kak je GoGs objasnio i čak po onim starim načinima sa ramldrom i opet NIŠTA! Evo i sad sijedim ko tele i stalno Repstudio, 58R, skinem PDS, obradim ga PDStoolsom(PO GoGsu)flasham sa 72R, ubacim taj editirani PDS i opet ista krava! Blink tipkovnica i ko te šiša... Jel sad ima ko kakvu ideju? Možda GoGs, kojem se ovim putem puno zahvaljujem! Čovjek je rodjen za programera!Please, someone help me![]()
Im so smart, like a monkey
Uf baš me ubio! Jedno 50-tak puta nutra-van da bi upalilo i obavezno uključen flashbackub 2.5,na Repstudiu ili bez ikakvog programa,no chance! thx
Ma kakvih 50-ak puta, samo ju turneš unutra i pričekaš par sekundi i on se prebaci u flash mode! Pa ja čubim već tjedan dana, svaki dan, za kompom, oči su mi ko kotači od Ursusa! Ajd nek netko riješi moju dilemu!!!!!Izvorno postao mandarinko
Im so smart, like a monkey
Bookmarks