evo sa punom baterijom sam uspio napraviti flash (58R) i sve je stabilno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo sa punom baterijom sam uspio napraviti flash (58R) i sve je stabilno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo, rješeno! sad probaj ovaj flex (matrix)![]()
Radi na v525@v3 ! Kako si naredio skin? Radi brez problema na mobu! Sad me zanima ili ili je možno lodati nove skinove u folder skins?
Motorola v525@V3
Flash: TRIPLETS_G_0B.09.72R
Flex:SE8605AXXU504D
folder se da napraviti, samo što što su svi fileovi unutar foldera nažalost 0 kb, tako da je vidljiv samo folder, a u mobu se ne vidi ništa...
Zato se kaže da skinovi nisu podržani na TRIPLETSIMA! editom flasha bi se mogao možda dodati skin folder, samo još do sad nitko nije razbio flash memoriju, a i trebao bi dosta velik edit za tak šta...
instaliro sam ga, al tema ne radi!
lol, pa šta će ti tema?? flex je napravljen da izgleda slično kao da ima skin!
pa na to sam i mislio nakon prvog puta što sam instaliro flex, nije bilo ničega. Dakle nije radilo, tek nakon drugog puta je proradilo kak spada.Izvorno postao GoGs
znači radi? kakvi su dojmovi?
kolko vidim, tvoj flex ima skin???? na koju shemu si uobličio donji "tray" i uobličio gumbe na njemu????
varka wallpapera....ali lijepo izgleda, jelda? nema skin, nego je color shema transparent, pa se vidi wallpaper kroz traku i izgleda kao skin
![]()
zasto kad flexam mob nije nista namjesteno automatski... tj. moram manualno stavit pozadinu i shemu boja...
i zasto nema custom ikona?
za automatski, to nije moguće. Flash je zadužen za to.Izvorno postao Founder
Lol, kako nema ikona??
EDIT: flexat se treba preko PST-a (sad desktopa) jer javi neke greške (treba ih ignorirati jer ništa ne znače) a to pravi problem sa MultiFlashFlexom.
PST-->File-->Open-->pFlex
Bookmarks