...jesi dobio CD sa driverima... i jel piše na kutiji o kojem se kabelu radi...
...pri mom zadnjem posjetu Zagrebu kupio sam USB Data Cable For SIM C65 za kojeg mi je krasna prodavačica rekla da bez problema radi i za C62...međutim uz sate i sate truda moj C62 ostade bez svih melodija i slika koje je trbeao dobiti .....stoga vas molim da mi pomognete ako postoji način da spojim svoj C62 na PC pompću tog kabela....btw kabel se bez problema ukopča u mobitel ali ga PC ne prepoznaje!!! TnX unaprijed!!!
![]()
...jesi dobio CD sa driverima... i jel piše na kutiji o kojem se kabelu radi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...dobio sam cd na sa kojeg se može instalirati program za slanje poruka,uređivanje adresara (Mobile Sim Manager)...al i kad instaliram sve s njega opet isti problem....što se tiče modela na kutiji piše
DATA CABLE
For: Sim C65
S/N :WT048000317
Ja sam sa kabelom od cx65 stavljao stvari na c62, sa MPM-om (mobile phone menager)!
...kresoml...a procedura instalacije...mislim jesi se zahebavao oko nekih drivera ili si samo instalirao mpm
samo mpm ali ja sam imao serijski kabel!
...eva tek sam sad primjetio da na samom usb konektoru kabela piše
MODEL: KQ-U8A
NO: WT048000317
Za USB kabel obavezno trebaju driveri, imas ih na forumu. Kako ovo pisem s mobitela ne mogu ti dati tocan link
evo downloadaj ovdje
ovako stoje stvari....skinuo sam one virtualne drivere (koji su već bili postani (moj bad što nisam koristio search))...instalirao ih na COM port 2....pokrenuo mpm ali ista stvar...btw skinuo sam i SiMoCo al i on javlja da mi mob nije spojen...koliko ja znam on bi meni trebao javit da mi je spojen novi hardware kad ukopcam neki USB device ili ga barem prepoznati na Add new hardware u Control Panelu al meni ništa od tog ne radi...možda kabel nije ispravan???
...imam i ja taj kabel, tj. dva... čuj, probaj skinut one drivere za 510 i 540 pa instaliraj... ako onda ne bude radilo, onda ne znam što je...Izvorno postao beatmaker
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
U svakom slučaju ako koristiš XP trebao bi kod uključenja kabela prepoznati USB device ili slično i započeti instalaciju potrebnih drivera. Osim drivera kojih ima na internetu u samnom MPM postoje USB-COM driveri pa se mogu i od tuda instalirati.Izvorno postao beatmaker
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks