+slažem se sa drugom...
Usporedi dimenzijeIzvorno postao symibman
+slažem se sa drugom...
passat 4.77/1.82/1.42Izvorno postao Drug Mile
vectra 4.82/1.80/1.50
si mislio na ovih 5 cm dužine ili 2 cm širine???http://cafe.mobil.hr/images/smilies/dunno.gif
p.s. podaci iz autokluba
mislio je na dojam![]()
"Novi je passat, usprkos pozamašnoj dužini od 477 cm, i dalje u rasteru srednje klase. To je očigledno čak i ako se uzme u obzir obujam prtljažnika od 565 litara, primjeren visokoj klasi, koji osjetno premašuje konkurente ford mondeo i opel vectru (500) te toyotu avensis (520 litara)."
izvadak iz http://www.auto-motor-i-sport.com/default.aspx?id=307
s tim da je testirana stara verzije vectre, a moje je ova nova,redizajnirana(model 2006)
nema veze, vratimo se na performanse....
Ludnica ... Vectra karavan ej ruzna ko groblje .. al dobro zanemarivsi to ..
mislim da bi 1,9 ctdi iso bolje zbog puuuno veceg momenta ..
Pritom mislim na real time situacije u prometu.
u dragu vjerovatno passat brzi.
evo , iskren sam bio iako mi je passat puuno puuno ljepsi , elegantiji , impozatntniji .... od vecte.
i ova nova???Izvorno postao Gruntovčan
http://www.opel.hr/microsites/vectra...broadband.html
na galeriji,ova srebrna(ko moja) il ova opc??passat se može sakrit!!!
Meni ej i dalje Pasat (novi ) elegantniji nekak ... jebena su mi ona LED svjetla straznja . zmigavci .. jeeebeno zgelda stvarnoi!
stari passat vs nova vectra - vectra ljepsa.
to se slažem,al ostatak!!!pogledaj samo onaj rub dolje sto se proteze cijelom linijom auta...ili unutrasnjost (koja na nest lici samo kad je full crna s crnom kozom) koja je apsolutno nakaradna, pogotovo s onim "drvetom"!!!!Izvorno postao Gruntovčan
grunt, sta kazes na moju vectru protiv tvog golfića???
lol ...
1)imas vozacku ?
2)u dragu me ubijas ... gradska voznja - treba probat..
1)hipotetski
2)za nekih godinu se cujemo
aj stavi kar. svog golfa
kar? _
akteristike
koje crne karakteristike - 1 ,9 dizlo 70 konja .
dakle duplo + manje od tebe al to me ne jebe - ak sam se drzo sa Octaviom VRSicom mogu odna i s vectrom.
LOL....sigurno je moja baka vozila skodu!!!!to je ona s 180 ks??Izvorno postao Gruntovčan
da..nije baka nego neki lik celavi + jos dvojica isli su na jarun van .. od negdje savskog mosta smo isli..
ocito ne znaju da se moraju mijenjat brzine pa su stalno vozili u drugoj![]()
il su malo retardirani
sjedio sam i u passatu i vectri, vozio nisam,nazalost. passat je naravno ostavio bolji dojam, to je ipak auto za klasu iznad kolko god vi tvrdili da nije
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
e da....a po cemu si to zakljucio???jer cito sam,u auto blicu/klubu, da nakon 20-ak tisuca km one nakaradne duplje za instrumente se klimaju i lupkaju ko da ima 300 tisuca!!!
passat ima tradiciju, ima i vectra... passat je uvijek bio klasa vise.
ne kazem ja da vectra nije dobar auto, sigurno da je.
ukratko:
vektra "pusi" u pocetku do 2000okreta - pogotovo pri kretanju
kasnije vektra preuzima vodstvo i vw je goli k...
kak znas? kaj si vozio?
ma uostalom ne zanima me to uopce.
ja bi svakako kupio passata prije nego vectru. brzina nije vazna, da ocu jurit kupio bi neki sportski auto.
kaje tebe symb strah da ti frend nebude imao brzi auto od tvog? nhf ofkors.
...nema do Audija...
... ma najbolje ovako - nagovorite starce da se natječu... odete na neku pistu, stazu, svejedno... ocrtaš liniju i 3,2,1 - kreni... pa će se vidjet koji je bolji - što naravno ovisi i o samom načinu startanja i iskustvu vozača pri startanju i prebacivanju brzina... stoga, mislim da daljnja diskusija što se tiče toga nije potrebna...
...jer mogu i ja imat neki nabrijani auto od 200 KS, a frend od 150 KS, al ako ne znam šaltat - hebeš i auto i snagu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pasata jesam, a sad vozim megane 1.9dci 120ks i vjeruj mi da znam sto to znaci,a vektra iamm 150..dakle... mislim da je bolja.
buduci da je karavan,malo je teza.ali svedno mislim da je bolja..
pasat je bolji po izgledu,al to sad nije bitno.
Bookmarks