Pa verovatno je greska na disc-u.Ako radi kad prebacis na hard u cemu je onda problem prebaci svih sedam komada i to ti je to...
Program sadrzi 8 cd-a.Prvi je instalacijski, a nakon toga ostalih 7 cd-a sadrze lekcije iz engleskog jezika.
Problem je taj da kad stavim 2. cd, javlja mi da imam pogresku br. 2375465047 i ne moze se pokrenuti program za izvodenje nastave.
Svi cd-i su sprzeni, pa postavljam pitanje i trazim sugestije za rjesenje problema.
Da li je moguce da taj drugi cd je mozda ostecen (naime, sa tog cd-a sam uspio prebaciti podatke na disk, ali ga sa diska ne mogu pokrenuti)?
Da li je mozda problem u racunalu, mozda se moraju neke postavke ukloniti da bi se cd pokrenuo?![]()
Pa verovatno je greska na disc-u.Ako radi kad prebacis na hard u cemu je onda problem prebaci svih sedam komada i to ti je to...
Ne. Ja samo mogu prebaciti na hard podatke, ali ga ne mogu pokrenuti sa harda jer prvi cd (instalacijski ), sa kojeg pokreces program trazi da ti podaci budu u nekoj od hardvera (przilica, cd-player, dvd-player).
Znaci, ja pokrenem program sa prvog cd-a, otvara se prozor na kojem kaze da ubacim druugi cd sa podacima. ja ga ubacim i ocita mi gresku u izvodenju programa.
Naime, kod nekih programa ili igrica se moze prebaciti da ti cita sa diska ili sa hardverske jedinice (przilice ili cd-playera).
Ja kod ovog ne mogu nista.
Jedino mi preostaje da sprzim podatke na drugi cd.
...koji sustav učenja (prozvođač)???
Napravi image drive i pokušaj pokrenuti sa njega!Izvorno postao melody
Svi programi za učenje jezika su gubljenje vremena...
Seriously?
Bookmarks