Sutra idem kupiti neki printer do 600kn, pa mi je ovaj upao u oko.
Sto vi mislite o njemu, je li dobar.
Preporucite mi neki drugi, ako ovaj nije dobar.
Opis: Tehnologija Rezolucija Brzina (c/b) Brzina (color) Format papira Memorija Priključak Ostalo
InkJet 5760×1440
18str/min. 9str/min.
A4 - USB Print / Scan / Copy
- Printing Technology: Ink-jet - colour
- Dimensions (W×D×H): 43×34.6×17.3cm
- Weight: 5.7kg
Copying
- Max. Copying Speed: Up to 12 ppm (mono) / up to 4.29 ppm (colour)
- Max. Copying Resolution: Up to 600 dpi (mono) / up to 600 dpi (colour)
Printing
- Max. Printing Resolution: Up to 5760×1440 dpi (mono) / up to 5760×1440 dpi (colour)
- Max. Printing Speed: Up to 18 ppm (mono) / up to 9 ppm (colour)
Speed Details
- Printing: up to 0.3 ppm ( 10 x 15 cm (4"x6") ) - photo
- Copying: up to 12 ppm - B/W
- Copying: up to 4.29 ppm - colour
- Printing: up to 18 ppm ( A4 ) - B/W
- Printing: up to 9 ppm ( A4 ) - colour
To ti je novo izdanje mog printera kojega nonstop hvalim po forumima i kako sam oduševljen. Ovaj može biti samo bolji...
Početne boje po pravilu su 12Ml svaki cartridge i napunjeni do pola.
Kad budeš kupovao nove, uzmi si TO441 , 442 , 443 , 444 (jer su to 16Ml cartridgei i idu na gotovo sve nove epsone kao i na ovoga.
Platiš 100 kuna...
Jedino što je važno, jest da pripaziš da ti netko ne uvali RGB boje (te će ti promjeniti pigment i loše su za printer), nego uvijek gledaj da su CMY, bilo koji proizvođač, čak i epson i bilo koja tinta CMY je potpuno identična sa originalom... dakle samo da je CMY i to je to... cartridgei nose svoje oznake koje sam naveo...
(vjerujem da je ovo bitan čimbenik pri kupnji printera pa sam ga naveo kao prvi)
Ovaj printer printa odlično fotografije na foto papiru. Odlično printa što god ti zatreba...
Na draft načinu rada, (preporučam za tekstove) isprinta jednu stranicu u 4 sekunde i pritome je zapis odlične kvalitete.
Ja sam printer kupio iz razloga da printam Covere...
Sa bojama uz njega sam isprintao 150 stranica normalne kvalitete dvd covera u boji, a sa ovim novima koje sam uzeo sam evo trenutno na 250 stranici i boja mi je na 1/3.
Iznimno zadovoljan skeniranjem... printer je po meni jedan od boljih izbora za kvalitet ispisa i najbolji izbor za uloženo / dobiveno
Bookmarks