jesi pitao na medvescaku?
Evo već 3 dana tražim nosače za skije, ali ne krovne nego one za terence, što se montiraju na vanjski rezervni kotač.
I nikako da nađem bilo šta. Ko da toga samo u US ima
Ima netko neku ideju/informaciju glede eventualne lokacije gorenavedene opreme?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
jesi pitao na medvescaku?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Medveščaku? A šta je to, neki dućan ili? Mislim znam za kvart i za ski-klub, ali...
vjerojatno misli na Molydon.....
...pa kaj nema thule kompletni program, a i9zmeđuostalog i takav tip nosača.
u thuleu u ilici toga ima sigurno
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
pa neka trgovina na medvescaku tamo sam ja kupio thule kutiju. neznam sad kako se zove...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Gledao sam Thule na www.thule.com, i nemaju. I ja sam se nadao da će oni imat, ali eto, nemaju. Bar ne na netu, a imaju kompletam program svega i svačega.
molydon? imaš ih i u sesvetama
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
na medveščaku ima firma, ne znam koga sve zastupa... tamo pogledaj. to ti je kad ideš od mihaljevca prema zvijedi na tom potezu, negdje oko min. zdravstva ima vani sa lijeve strane reklama u obliku krovne kutije...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks