Čudi li se još tko kad velim da ne želim symbian phone koji treba filat svakih dan-dva?Izvorno postao Drug Mile
Enivej... natrag na temu.
To s baterijom je točno, mada me ne hebe previše, jer ionako ga punim kad god se domognem štekdoze (baterija na symbianima)
Čudi li se još tko kad velim da ne želim symbian phone koji treba filat svakih dan-dva?Izvorno postao Drug Mile
Enivej... natrag na temu.
Ne znam kak tebi ali meni se na mom starom mobu (siemens mt50) prebaci praktički trenutno sa tele na vip ili obrnuto. E da i još nešt, ja sam primjetio (mada bi ovo moglo ići u novi topic) da je na tele2 puno bolja kvaliteta sa slabim signalom. Ne znam dal to ima veze sa 1800mhz, ali na siemensu sa 2 crtice signala na mobu pa čak i jednom mogu nesmetano komunicirati, a na vipu (kad sam u roamingu) stalno se prekida i ne moguće je sporazumjeti se sa 2 crtice. Ima netko sličnih iskustava?Izvorno postao Drug Mile
Pojavio se signal u Rijeci,... sad jos da pocekamo jel to opet nekakav test ili je to konacno pocelo radit![]()
Moram, ti reci,.. da je signal jos uvijek ziv,....![]()
i na g. vežici cjeli dan danas ima dobrog i obilnog tele2 signala :-)
Rijeka je sve negdje do 2001. proglasavana dosta problematicnom sto se tice GSM signala jer su se VIP i Cronet dobro namucili da bi kvalitetno pokrili grad. Po tome se moze zakljuciti da i Tele2 tamo ceka obilan posao. U Zagrebu se situacija nesto popravila iako je jos uvijek daleko od idealne.
Kakav je tele2 signal u Splitu i ostalim gradovima gdje postoji, zna li itko?
danas sam išao po korzu i pokazivalo mi je Tele2, što znači da je njihov saignal. Pred nekih dva - tri tjedna to isto mi se desilo i u Matuljima ali tek nakon 30 min razgovora, sad nema u Mauljima tele2.
EDIT: kontam da sad ima i u Matuljima, nadam se da se neće gubit.
Zadnji uredio HCSC : 02-02-2006 u 00:33
Nadam se da su ipak napokon počeli,jutros oko 8h sam vidio da je online(prije 8 nije bilo).Radi vrlo dobro i zvuk je odličan.
Danas,.. na poslu (Opatija),... bilo je vani signala,.. jako dobar,... i stabilan,.... no cim se udje u tgradu,.. nije ga vise bilo,.... no dobro to je pocetak![]()
Vozeći se danas po riječkoj zaobilaznici i iza čvora za škurinje probao sam nać Tele2 na mobu i uspjelo mi je od prve. Signal varira od 2-maximalnih 5 crtica i takvo je stanje sve do Vrata jadrana gdje mi se signal izgubio. Ponovno sam ga pronašao na cesti iznad Opatije i mobitel ga je držao sve do Hoteljerskog Faxa u Iki. Za dalje neznam jer daljenisam ni išao.
To je bilo nešto prije 4 popodne. Kasnije negdje oko 6 probao sam ga tražit po Getrou ali tamo ga nisam uspio uhvatit.
Sto se tice zvuka,.. tu se ne mogu sloziti s tobom,.... jer sam danas vise puta pricao s frendom,.... i ja sam njega cuo jako jako lose,.... i tiho,... a signal mi je bio full,... a on je na Vipu,..... nadam se da ce se to popravitiIzvorno postao sms freak
![]()
Moj poziv je bio Tele2->Tele2,oba na Tele2 mreži.Izvorno postao ri_capitano
Mislis da ima to kakve veze???
Mislim da cak i ima neke veze jer je meni uvijek najlosija kvaliteta zvuka bila kad zovem na VIP, ali zadnjih tjedan dana se, barem u ZG, nesto popravilo i zvuk je opcenito bolji.
Bookmarks