= Citat = Izvorno postao turando
Ok dakle nema uopce po tome dakle sistema kako bi novi clan isto tako izrazio misljenje za nesto sto se desilo prije nego sto je on mogao o tome glasovati a sto indirektno utjece na njega i na njegovo ponasanje na istom forumu kojeg mozemo i predpostaviti da placa!
Oprosti ali to je kao: uzmi ali nemoj dati natrag!
Ja sad ne kužim koji je tvoj problem, je si li izrazio ovdje svoje mišljenje, jesmo li ti argumentirano obrazložili i uputili te na prethodne rasprave koje su prethodile stvaranju dotičnog pravila foruma? I sve to lijepo pristojno nakon tvojeg primitivnog prvog posta?

i nadalje vrijeda me sama tvoja pomisao da sada imas o meni lose misljenje ,to bi znacilo da sam ja los covjek, to bi znacilo da ja samim time ne vrijedim kao osoba u zajednici u kojoj sam se izgradio, a to je i vise nego da me osobno pregazis autom, zato te za ovo gore molim ispriku!
E vidiš, to je upravo poanta. Ti se uopće nisi izgradio u ovoj zajednici, i sa svojih 19 postova i sa ovime što si sve napisao u ovoj temi si zapravo nitko i ništa.

Ja sam razumna osoba, ali daj ti molim te shvati da ja nisam sudjelovao u toj raspravi, neovisno o cijoj krivnji, te da bi trebao postojati mehanizam koji ce meni osigurati da i ja kazem nesto, te koji ce prije svega u svoju konacnu formulu cilja ukljuciti i moj glas, koji moze, ali i ne mora u konacnici tu formulu cilja, pa i sam cilj promijeniti!
Jesam li bio jasan!
Na ovo sam ti već odgovorio, ponavljaš se...

Ako se smatram, a smatram se, jednakopravim clanom ovog foruma tada je meni pravo jednakosti u ovome slucaju uskraceno, te opet ti kazem za ovo sam uvijedjen, jer opet je tvoj nastup bahat iznad svega, ne komuniciras na nacin koji je meni jednak vec se uzdizes iznad svega!
Nije se teško uzdići od naćina kouniciranja ovo je _ebeni hitlerovski forum, stvarno nije...

.... ali uvjeravam te da se bilo koji od vas nasao u istoj situaciji kao ja; a ta je da hocete postati bezuspjesno post nekoliko dana, pa da saljete mail na sluzbeni email za kontakt a odgovora nema i nema i nema; dakle u takvoj situaciji bi mnogi od vas se poceli ponasati i puno gore, a prilikom toga mislim na izrazavanje!
Mogao si poslati ovdje poruku, vidiš da ti je promptno odgovoreno.

A jasno vi se dakle niti ne upitate sto je razlog sveg ovog problema i kako ga rijesiti, vi samo zelite odmah sasjeci problem u korjenu, a nacin kojim mislite to napraviti je daleko od dobrog!
Ja mislim da je baš dobro, i pogodi, nisam jedini...

Zasto mi jednostavno ne vratiti status punopravnog clana sa mogucnoscu postanja? Mislim da bi to bilo puno jednostavnije nego bilo sto drugo!
Nisam vrijedao nikoga, nisam psovao, bio sam u potpunosti smiren, cak i nakon mog zahtjeva da me se izbrise (dakle ponudio sam vam rijesenje) vi ne cinite nista, nakon mojeg zahtjeva da se rasprava zatvori vi ne cinite nista, recite sto je meni sada ciniti kao korisniku kome je forum zanimljiv i koji se zeli na njemu osjecati ugodno!!
To vas ja pitam Gospodo!
Počni se ponašati normalno = shodno pravilima foruma...

E da jos sam nesto zaboravio, a to je ako je netko prije ovog ogranicenja samo postao u Oglasnik te je tamo napravio 50 postova on je jasno sada dobio status punopravnog clana a da pri tome nije niti jednom po vasem misljnju doprinio nesto za sam razvoj foruma!
Glupost gospodo, kazem ja vama glupost!
Ma naravno, kako god ti kažeš....

p.s. Moderatori ovdje, kao i na većini foruma, nisu zaposleni, čudno kako to ne znaš s obzirom da si tako dugo u ovim vodama....